Ауді показала цікавий електромод на базі відомої моделі
Ауді показала цікавий електромод на базі відомої моделі

Ауді показала цікавий електромод на базі відомої моделі

Audi переосмислила свій хетчбек A2, що випускався 25 років тому. Модель виконали в стилі E-Tron та оснастили електричною силовою установкою.

Електромод отримав назву Audi A2 E-Tron, що не дивно, і існує в єдиному екземплярі. Від донора він відрізняється звуженими світлодіодними фарами та задніми ліхтарями, підсвіченим значком Audi у передній та задній частині, більш чистим дизайном бампера та іншими колісними дисками. Також у авто приховані дверні ручки, камери замість дзеркал заднього виду та панорамний дах із прозорим спойлером на кінці, в який вбудований стоп-сигнал.

Ауді показала цікавий електромод на базі відомої моделі - Фото 1

У оснащення салону A2 e-tron включили ковшеподібні сидіння Audi Sport та використали нові варіанти оздоблення. Про інші зміни не повідомляється. Немає інформації і про силову установку. Пояснюється це тим, що модель перебуває у статусі концепту і не отримає серійну версію. Відомо, що електромод створений стажерами Audi.

Нагадаємо, Audi A2 презентували наприкінці 1999 року, і на конвеєрі він протримався до 2005 року. Хетчбек досягав у довжину 3826 мм і формою кузова нагадував MPV. Саме нестандартний дизайн із короткими звісами й відштовхнув шанувальників марки. За роки виробництва всього було зібрано 176 377 одиниць A2, що стало справжнім провалом для компанії.

/
Ауді показала цікавий електромод на базі відомої моделі - Фото 2
Ауді показала цікавий електромод на базі відомої моделі - Фото 3
Ауді показала цікавий електромод на базі відомої моделі - Фото 4
Джерело матеріала
loader
loader