Opus – надзвичайно потужний лаповий культиватор
Opus – надзвичайно потужний лаповий культиватор

Opus – надзвичайно потужний лаповий культиватор

Важкі лапові культиватори все частіше використовуються для здійснення основного обробітку ґрунт. Серед ключових особливостей цих машини слід відмітити: високу змінну продуктивність, універсальність та зменшену витрату палива порівняно із плугами, традиційними агрегатами для здійснення основного обробітку ґрунту.

Компанія Vaderstad пропонує на вітчизняному ринку широку лінійку важких культиваторів Opus у причіпному виконанні, які залежно від типу встановлених робочих органів, здатні здійснити обробіток ґрунту на глибину до 40 см.

231009 Opus 600 16

В базовій комплектації культиватори оснащено гідравлічною системою захисту лап максимальна сила спрацювання якої може становити 700 кг. Завдяки такому великому значенню  Opus гарантує точне дотримання глибини обробітку у будь якій ділянці поля навіть за роботи в посушливих умовах.

Міцні розпушувальні лапи культиватора Opus, встановлено на трьох балках з інтервалом в одному ряді 80 см та інтервалом між проходами кожної стійки лапи 27 см, що забезпечує інтенсивне перемішування ґрунту та рослинних решток та мінімізує можливість забивання культиватора.

231009 Opus 600 03

Крім того, в базовій комплектації всі культиватори оснащено унікальними верхніми відвалами доліт MixIn, який спрямовує потік ґрунту дещо вперед, а не вгору, як зазвичай, для повторного його перемішування з рослинними рештками. Це також сприяє кращому подрібненню ґрунту та рівномірному розподілу соломи по всій глибині обробітку.

Default
default

Наразі виробник пропонує культиватори Opus із шириною захвату від 3,75 до 6,75 м, які агрегатуються із тракторами від 250 до 500 к. с. відповідно. Попри відносно незначну ширину захвату агрегати мають досить високий потенціал продуктивності, адже рекомендована робоча швидкість машини становить від 8 до 12 км/год.



Перегляди: 0
Джерело матеріала
loader
loader