Лайфхак для довгої дороги: як зберегти відео з YouTube
Лайфхак для довгої дороги: як зберегти відео з YouTube

Лайфхак для довгої дороги: як зберегти відео з YouTube

Часто, коли попереду довга дорога і хочеться щось переглянути, постає питання, як зберегти відео з YouTube.

YouTube – одна з найпопулярніших платформ для перегляду відео. Часто користувачі не знають, як зберегти відео на YouTube, щоб дивитися без інтернету, наприклад, коли вирушають у довгу подорож і знають, що мережі може не бути. Користувачі Quora поділилися дієвими способами, як завантажувати з YouTube 2024.

Для початку розглянемо, чи можна завантажувати відео з YouTube безпосередньо через застосунок. За умовами використання YouTube, завантаження відео з платформи без відповідного дозволу порушує авторські права. Однак є офіційний та легальний спосіб зберегти відео для офлайн-перегляду.

YouTube пропонує опцію офлайн-перегляду для користувачів YouTube Premium. Якщо ви підписник, ви можете зберегти відео на YouTube для офлайн-прогляду без додаткових програм.

Для цього необхідно натиснути кнопку "Завантажити" під відео, і воно збережеться на вашому пристрої у програмі YouTube. Такий контент буде доступний для перегляду без інтернету протягом певного часу.

Щоб зберегти відео:

Важливо розуміти, куди завантажується відео з YouTube. Відео, які завантажені через офіційну програму YouTube, зберігаються у самій програмі. Це означає, що ви не зможете відкрити ці файли через файловий менеджер вашого смартфона чи комп'ютера. Офлайн-відео доступні лише через додаток і залишатимуться там стільки часу, скільки дозволяє платформа (зазвичай до 30 днів).

Що таке Quora?

Quora - це соціальний веб-сайт запитань і відповідей та онлайн-ринок знань зі штаб-квартирою в Маунтін-В'ю, штат Каліфорнія. Він був заснований 25 червня 2009 р. і став загальнодоступним 21 червня 2010 р. Користувачі можуть співпрацювати, редагуючи запитання та коментуючи відповіді, надані іншими користувачами. Станом на 2020 р. веб-сайт відвідували 300 мільйонів користувачів щомісяця, повідомляє Вікіпедія.

Інші новини, що можуть вас зацікавити:

Джерело матеріала
loader