Баклажани тепер готую так: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав цікавий рецепт
Баклажани тепер готую так: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав цікавий рецепт

Баклажани тепер готую так: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав цікавий рецепт

Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як смачно та оригінально можна приготувати баклажани, а також із яким соусом їх краще подавати.

Для приготування смачних баклажанів "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:

  • баклажани - 3-4 шт.
  • арахісова паста або тахіні (кунжутна паста) - 1 ст.л.
  • оцет (найкраще підійде винний або рисовий) - 1 ч.л.
  • сіль - 0,5 ч.л.
  • олія (краще брати кунжутну) - 1 ч.л.
  • кунжут для посипки

Для горіхового соусу нам знадобиться:

  • арахісова паста - 2 ст.л.
  • соєвий соус - 2 ст.л.
  • мед - 1 ч.л.
  • гострий соус (шрірача) - 1 ч.л.
  • кінза - 3 гілочки
  • за бажанням можна додати часник, перець чилі або імбир

Баклажани "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво нарізає брусочками. Нарізані баклажани складаємо в миску або в пакет-слайдер, додаємо кунжутну пасту, олію, оцет, сіль і добре все перемішуємо, щоб маринад вкрив кожен шматочок баклажанів.

Після цього кожен брусочок баклажана "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво одним боком обвалює в кунжуті.

Викладаємо баклажани на деко, застелене пергаментом, і відправляємо випікатися в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 20-30 хвилин до готовності, щоб вони стали мʼякими всередині.

Тим часом "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво готує горіховий соус, змішуючи соєвий соус із арахісовою пастою, медом, гострим соусом і дрібно нарізаною кінзою. За бажанням також додаємо подрібнений часник, перець чилі чи імбир.

Останні новини України:

Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.

Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.

Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader