Від поплавків до маркерів для рослин: як повторно використати винні корки
Від поплавків до маркерів для рослин: як повторно використати винні корки

Від поплавків до маркерів для рослин: як повторно використати винні корки

Як пише HowStuffWork, це не дарма, адже абсолютно в будь-який корок можливо вдихнути друге життя. Як це зробити, розповідаємо далі.

Поплавки

З винних корків виходять чудові рибальські поплавки. Залежно від типу риби, яку ви хочете спіймати, корок можна просто нанизати на волосінь або пофарбувати чи прикрасити іншими способами.

Стабільні меблі

Якщо вам заважають коливання меблів, їх легко виправити за допомогою шматка винної пробки. Визначивши потрібну товщину для фіксації проблемної ніжки, приклейте її до неї та насолоджуйтесь стабільним столиком чи стільцем.

Подушка для шпильок та голок

Винні пробки можуть стати бездоганними подушками для шпильок та голок. Їх можна приклеїти до швейної машини, щоб тримати гостре обладнання під рукою, чи просто скласти у ящик для зберігання речей для шиття.

Тримач для прикрас

Подібно до подушечки для шпильок, винні пробки є ідеальним місцем для сережок, особливо гвіздків, які настільки маленькі, що їх можна легко загубити. Зберігайте найдрібніші прикраси, приклеївши кілька пробок до дошки, а потім повісивши їх на стіну. Заштовхуйте сережки та коштовності в пробку, коли не носите їх.

Маркери для рослин

Кожен може час від часу забути, що і де посадив. Уникнути такої проблеми можна за допомогою простих маркерів для рослин з винної пробки. Напишіть назву кожної рослини збоку пробки, а потім насадіть її на паличку чи шпажку. Помістіть такий маркер в землю поруч із відповідною рослиною та насолоджуйтеся як зовнішнім виглядом, так і функціональністю такого лайфхаку.

Джерело матеріала
loader