Путініст Стівен Сігал хоче воювати на боці окупанта заради президента РФ
Путініст Стівен Сігал хоче воювати на боці окупанта заради президента РФ

Путініст Стівен Сігал хоче воювати на боці окупанта заради президента РФ

Сігал має дивну, неприродну симпатію до Путіна.

Колись зірка голлівудських бойовиків, а сьогодні - кишеньковий підспівувач кривавого режиму Путіна Стівен Сігал став автором фільму з іронічною назвою "Во имя справедливости". У ньому путініст розповів, як дізнався про те, що країна-окупант вторглася на територію незалежної України, і якою була його перша реакція.

Новина застала Сігала на Близькому Сході. І божевіллям свого російського патрона він, схоже, здивований не був.

Ба більше, артист заявив, що йому вдалося те, що незрозуміло політикам і авторитетним експертам уже майже три роки повномасштабного вторгнення; те, чого владна верхівка країни-агресора й сама не може пояснити своїм громадянам, - у чому мета і сенс для рф у війни в Україні.

"Що стосується Володимира Путіна, то я знаю, що він насправді відстоював і що намагався зробити", - цитують Сігала росЗМІ.

Також Стівен Сігал заявив, що планує воювати на боці країни-окупанта і готовий померти за диктатора Путіна. Про це він написав у листі до директора країни-агресора на другий день повномасштабної війни в Україні: "Я буду на боці свого президента, я буду битися на боці свого президента і, якщо знадобиться, я помру зі своїм президентом".

Хто такий Стівен Сігал?

Стівен Сігал - американський актор і продюсер. Знімався в бойовиках; пік популярності припав на 80-90-ті роки. Шанувальник РФ і російської культури. З 2016 року має російське громадянство. Виступав на окупованій території Криму. Після 24 лютого 2022 року відвідував РФ і висловлював свою підтримку країні-агресору.

Останні зіркові новини:

Раніше зрадниця Лоліта показалася в труні. На такий перфоманс вона погодилася добровільно - ідея розіграти власний похорон здалася їй дотепною.

Також актриса-путіністка Людмила Артем'єва, відома за роллю в серіалі "Свати", налякала шанувальників своїм зовнішнім виглядом - вона змінила імідж, через що її перестали впізнавати.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader