Яка серйозна помилка під час догляду псує шкіру обличчя: експертка поділилася секретом
Яка серйозна помилка під час догляду псує шкіру обличчя: експертка поділилася секретом

Яка серйозна помилка під час догляду псує шкіру обличчя: експертка поділилася секретом

Намагаючись зробити свій догляд за шкірою якомога ретельнішим, ми можемо припуститися серйозної помилки, через яку шкіра почне швидко жирніти.

На просторах інтернету в наш час можна знайти дуже багато порад щодо того, як правильно доглядати за шкірою обличчя. Але в гонитві за тим, щоб зробити турботу про цю частину свого тіла якомога "правильнішою" і "ретельнішою", ми насправді можемо проводити неправильний щоденний догляд за обличчям, і це може спричинити неабияку шкоду.

Навіть якщо ми наносимо найкращі засоби для догляду за обличчям, це не буде гарантувати хорошого результату, якщо припускатися серйозних помилок. Про одну з таких помилок розповіла експертка з догляду за шкірою Майя, яка веде свою сторінку в TikTok під ніком self.skin, пише The Mirror.

Вона зазначила, що багато хто очищує своє обличчя різноманітними засобами як ввечері, так і вранці. Але насправді так робити не можна, адже таким чином ми видаляємо природні жири, які виробляються за ніч, і які потрібні для нормального функціонування нашої шкіри обличчя.

Якщо занадто ретельно очищати шкіру обличчя й робити це постійно вранці та ввечері, то це може призвести до того, що з часом шкіра почне виробляти ще більше жиру для компенсації таких втрат і, як результат, стане занадто жирною.

Хоча загальновідомо, що очищати шкіру важливо, Майя наголосила, що це слід робити лише ввечері перед сном. Якщо ви також робите це вранці, ви порушуєте природне вироблення жиру вашою шкірою.

"Є люди, які кажуть очищати шкіру вранці, ввечері, а іноді й опівдні. По суті, вони кажуть, що потрібно занадто ретельно очищати шкіру. Ось правило номер один у житті: очищайте шкіру лише ввечері, а вранці сполосніть обличчя водою, якщо ви не хочете позбавити шкіру природного виділення жиру", - зазначила експертка.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader