Ворог скинув 4 КАБи на Херсон: постраждали 20 людей, є руйнування
Ворог скинув 4 КАБи на Херсон: постраждали 20 людей, є руйнування

Ворог скинув 4 КАБи на Херсон: постраждали 20 людей, є руйнування

Ворог влучив по раніше зруйнованій школі та житловій забудові.

Російські війська завдали ударів КАБами по Херсону 7 жовтня. Внаслідок ворожої атаки кількість постраждалих зросла до 20.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Окупанти завдали авіаудару по Херсону близько 10:30. На місто скинули чотири керовані авіабомби.

Ворог влучив по раніше зруйнованій школі та житловій забудові у Центральному районі. Спершу було відомо про 17 постраждалих, однак згодом їхня кількість зросла до 20.

Серед потерпілих – двоє дітей віком два та чотири роки. Їх доправили до лікарні з вибуховими травмами та уламковими пораненнями ніг. Діти перебувають у стабільному стані.

Спершу повідомлялося, що у медзакладі необхідну меддопомогу отримують ще 14 дорослих: шестеро чоловіків та восьмеро жінок. Одній потерпілій літній жінці бригада екстреної допомоги надала меддопомогу на місці.

Згодом в ОВА оновили дані і додали, що до лікарні звернувся 66-річний чоловік, який дістав вибухову травму. Медики проводять обстеження та надають йому допомогу. Також 63-річний чоловік дістав вибухову травму і контузію. Потерпілий перебуває у лікарні.

До слова, армія РФ 7 жовтня атакувала Україну безпілотниками "Шахед" та ракетами "Кинджал". Сили ППО збили два "Кинджали" та 32 дрони.

  • Ракетний удар РФ по Києву: місцева влада уточнили, де знайшла уламки "Кинджалів"
  • Ракетна атака по Хмельниччині: що кажуть в ОВА
  • Росіяни обстріляли Сумщину: є загиблі, поранення отримала дитина (фото)
Джерело матеріала
loader