Камалія розповіла, що зруйнувало її шлюб із чоловіком: Це була остання крапля
Камалія розповіла, що зруйнувало її шлюб із чоловіком: Це була остання крапля

Камалія розповіла, що зруйнувало її шлюб із чоловіком: Це була остання крапля

Співачка Камалія вперше розповіла про причини розлучення з чоловіком-мільярдером Мохаммадом Захуром, з яким була одружена 20 років. В інтерв'ю "Фокусу" артистка зізналася, що у неї склалися непрості відносини з дочкою бізнесмена від першого шлюбу. На початку повномасштабного вторгнення виконавиця разом із дочками Арабеллою та Мірабеллою та колишнім чоловіком виїхали до Лондона, де оселилися в одному будинку з родиною Захура від попередніх стосунків.

За словами Камалії, старша дочка бізнесмена була постійною ініціаторкою конфліктів і всіляко втручалася у їхню з підприємцем сім'ю. Коли співачка розповіла про це чоловіку, він став на бік спадкоємиці.

- Однією з великих помилок Захура було те, що він привів нас під один дах зі своїми дітьми від першого шлюбу. Якщо з його сином у мене склалися добрі стосунки, то його донька від самого початку ставилася до мене ревниво і, навіть не знаючи мене, не бажала ні знайомитися, ні спілкуватися. Вона постійно втручалася в нашу сім'ю, створювала мені неприємності. Я розповідала про це Захуру, але він не хотів вірити. Після кількох конфліктів Захур не бажав ображати своїх дітей. Я ж очікувала підтримки від нього як від законного чоловіка і батька наших дітей, - зазначила Камалія.

Незабаром після суперечки стосунки в будинку загострилися і артистка з дочкою бізнесмена ледь не почали сваритися фізично. Через напружені зв'язки виконавиця вирішила повернутися в Україну, а їхні діти залишилися з батьком у Великій Британії. Коли дочки приїхали до мами на канікули, то розповіли, що їхня старша сестра хоче підстригти їм волосся, що ще більше обурило співачку. Тоді Камалія вирішила знову звернутися до Захура, але його позиція її ще більше розчарувала.

- Коли я запитала Захура, чому ухвалюються такі рішення без мене, він емоційно відповів: "А що ти хочеш? Ти хочеш, щоб я кинув свою дочку? Тоді я швидше розлучуся з тобою, ніж кину її". Це була остання крапля, після якої я вирішила розлучитися.

Раніше зірка розповідала, що вони з колишнім чоловіком впродовж року намагалися зберегти шлюб, але дійшли висновку, що їм треба жити порізно. Пара оголосила про розлучення у квітні 2023 року. Наразі експодружжя підтримує зв'язок, коли знаменитість приїжджає до Лондона, щоб відвідати дочок, а також під час візитів бізнесмена в Україну.

 

Джерело матеріала
loader
loader