"Найскладніша": Анджеліна Джолі розповіла про свою роль у фільмі "Марія"
"Найскладніша": Анджеліна Джолі розповіла про свою роль у фільмі "Марія"

"Найскладніша": Анджеліна Джолі розповіла про свою роль у фільмі "Марія"

За словами актриси, щоб зіграти роль Марії Каллас, їй довелося витратила сім місяців на вивчення шести найвідоміших арій покійної оперної співачки.

Американська акторка Анджеліна Джолі30 вересня постала в типовому для неї елегантному образі на сесії запитань і відповідей про новий фільм "Марія" в Нью-Йорку. Під час шоу вона розповіла про свою роботу над роллю оперної співачки Каллас, повідомляє USA Today.

47-річна зірка Голлівуду на захід одягла елегантне чорне довге пальто і довгу атласну сукню кольору шампанського. Анджеліна доповнила свій образ модними окулярами, золотими прикрасами і туфлями на підборах тілесного кольору. Зірка "Містер і місіс Сміт" розпустила довге волосся і нанесла легкий макіяж, підкресливши губи помадою персикового відтінку.

Фото: Getty Images

Красуня розповідала про свій останній фільм "Марія", в якому вона грає покійну знамениту оперну співачку Марію Каллас. Під час сесії запитань і відповідей Анджеліна зізналася, що спочатку на зйомках планувала "вдавати", що співає партію сопрано: "Я подумала: "О, я вдаватиму, що співаю, і я впораюся з цим. Але потім мені стало абсолютно ясно, що прикидатися не можна, і тоді я злякалася".

Щоб зіграти оперну співачку, Джолі витратила сім місяців на вивчення шести найвідоміших арій покійної співачки. Анджеліна сказала, що такі ролі, як Каллас, випадають "раз у житті", додавши: "Це, безумовно, була найскладніша роль для мене".

Раніше, 30 вересня, Фокус писав про те, що Анджеліна Джолі вивела на червону доріжку трьох дітей.

Джерело матеріала
loader