Гороскоп на жовтень 2024 для Тельців: другий шанс, зміна статусу й очищення
Гороскоп на жовтень 2024 для Тельців: другий шанс, зміна статусу й очищення

Гороскоп на жовтень 2024 для Тельців: другий шанс, зміна статусу й очищення

Тельці звернуться до духовних практик або релігійних питань, що може призвести до глибокого переосмислення життя.

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на жовтень 2024 року для Тельців.

Як розповіла астрологиня на своєму Youtube-каналі, 2 жовтня відбудеться сонячне затемнення в шостому домі гороскопа та закінчиться коридор затемнень.

Шостий дім - це сектор нашого способу життя, режиму, здоров'я, роботи і балансу між зайнятістю та відпочинком.

"І це останнє затемнення в цій сфері, у цьому домі. Наприклад, ви довго збиралися міняти роботу і, нарешті, її поміняєте. Або ви будете ухвалювати рішення, що робити з вашим бізнесом. Або нарешті, якщо ви працювали одна, будете брати собі помічницю або учнів. Очікується подія, що стосується вашої роботи, зайнятості, професії, організації, в якій ви працюєте, компанії, або вашої самозайнятості. Можливо, ви вирішите змінити професію", - свідчить гороскоп.

За словами астролога, сонячне затемнення зазвичай приносить щось нове. Затемнення 2 жовтня 2024 року цікаве тим, що воно відбуватиметься поруч із кармічним вузлом втрат. Цей південний місячний вузол зазвичай щось забирає. Не виключено, що вам потрібно буде відмовитися від чогось, щоб отримати нові можливості, або щось залишити, щоб щось отримати натомість.

Якщо вам цікавий Таро-прогноз для Тельців та інших знаків зодіаку на сонячне затемнення, читайте матеріал: Сонячне затемнення 2 жовтня 2024: Овнам - сила, Скорпіонам - нові цілі, Дівам - стабільність.

Ретроградний Юпітер 9 жовтня 2024 року

9 жовтня Юпітер розвертається в ретроградний рух до 4 лютого 2025 року. Це планета удачі, везіння, і вона перебуває зараз у секторі грошей Тельців.

"Вам має вести у фінансах. Ви будете або переглядати якісь фінансові рішення, або змінюватиметься джерело доходу, або ви знову повернетеся до якогось проєкту. Старі клієнти до вас повернуться", - свідчить гороскоп на місяць.

За словами Перл, Тельці отримають другий шанс.

11 жовтня Плутон також розвертається, але в прямий рух у дев'ятому домі гороскопа. Тельці можуть очікувати значних змін у своєму житті, особливо у сферах, пов'язаних із закордоном, освітою та кар'єрою.

Тельці можуть почати нові стосунки з людьми з інших культур або країн чи переїхати за кордон.

Плутон у дев'ятому домі також може вказувати на завершення довгих юридичних процесів або отримання важливих документів, як-от громадянство або посвідка на проживання.

Плутон може спонукати Тельців переглянути свої філософські погляди і переконання. Можливо, вони почнуть цікавитися новими ідеями або змінять свої погляди на життя.

Крім того, у листопаді Плутон перейде в сектор кар'єри, що може означати нові можливості для професійного зростання і зміни статусу. Це може бути пов'язано з новими проєктами або кар'єрними шляхами, які відкриватимуться протягом наступних 20 років.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Повня 17 жовтня - вплив на Тельців

Повня 17 жовтня матиме значний вплив на Тельців, оскільки відбуватиметься в їхньому дванадцятому домі гороскопа. Цей дім пов'язаний із завершеннями, очищенням і позбавленням від непотрібного.

Тельці позбудуться чогось, що більше не слугує їм, чи то шкідливі звички, чи то токсичні стосунки, чи то непотрібні зобов'язання.

Цей період може бути часом для усамітнення, коли Тельці будуть більше часу проводити на самоті, займаючись медитацією або самоаналізом. Варто поїхати в ретрит, на відпочинок, у санаторій.

Повня також може акцентувати увагу на здоров'ї. Тельці можуть почати нові методи лікування або детокс-програми, що допоможе їм поліпшити загальний стан здоров'я.

Крім того, повний Місяць відкриє таємниці або інформацію з минулого, що може бути як позитивним, так і негативним. Можливо, Тельці зіткнуться із ситуаціями, які змусять їх переосмислити минулі події.

За словами астролога, деякі Тельці звернуться до духовних практик, езотерики або релігійних питань, що може призвести до глибокого переосмислення.

Детальний гороскоп для Тельців на жовтень дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Джерело матеріала
loader
loader