Які речі не можна брати в руки 25 вересня: прикмети, які не можна порушувати
Які речі не можна брати в руки 25 вересня: прикмети, які не можна порушувати

Які речі не можна брати в руки 25 вересня: прикмети, які не можна порушувати

Що можна робити 25 вересня. Суворі заборони, які позбавлять вас різних проблем.

25 вересня церква вшановує пам'ять святої преподобної Євфросинії. Як повідомляє Главред, вона народилася в сім'ї вітебського князя Святослава Всеславича, який походив із роду Святого і Рівноапостольного князя Володимира Великого. З дитинства вона вирізнялася великою любов'ю до молитви і духовного життя. Дівчина навчилася грамоти, багато часу читала Святе Письмо та інші духовні книги.

Єфросинія вирішила присвятити своє життя служінню Богу і стала черницею. Вона заснувала жіночий монастир біля Полоцька і стала його настоятелькою. Жінка навчала молодих послушниць грамоти, переписування книжок, співу та монастирського статуту.

Що можна робити 25 вересня

Що не можна робити 25 вересня

1. Не можна 25 вересня мити голову. Інакше вас будуть мучити головні болі.

2. Не можна 25 вересня піднімати із землі знайдені речі. Предки вірили, що вони можуть принести біди і нещастя.

3. Не можна 25 вересня лінуватися, байдикувати і залишати безлад у домі. Вважається, що тоді у вас почнуться неприємності.

Прикмети 25 вересня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Джерело матеріала
loader
loader