Салат з помідорів та баклажанів по-грузинськи: готується 10 хвилин
Баклажани та помідори – ідеальне поєднання продуктів для смачних та легких салатів, закусок. Готувати овочеві салати краще не з майонезом, а йогуртом, сметаною.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F794fe07e92035d391bb24e633437dc39.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного салату з баклажанів, з помідорами та кінзою.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F4f361fa8cd35aeb4e61d7c63fa139b10.png)
Інгредієнти:
- 2 баклажани
- 3-4 помідори
- 2 зубчики часнику
- 70 г волоських горіхів
- 1/2 пучка кінзи чи петрушки
- декілька ложок сметани
- сіль
- 1 ч.л хмелі-сунелі
Спосіб приготування:
1. Поріжте баклажани, посоліть, залиште, щоб пішла гіркота. Після посмажте їх.
2. Овочі поріжте, зелень та горіхи подрібніть.
3. Перекладіть овочі в миску, додайте зелень, горіхи, спеції, тертий часник, сметану та перемішайте.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Мариновані баклажани з часником та травами
- Баклажани квашені
- Баклажани з соєвим соусом

