/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F1c674fe2e6344dddc52f866d6942071d.jpg)
Всього два інгредієнти — і ви насолоджуєтесь неймовірним морозивом: як його приготувати вдома
Рецепт улюблених всіма ласощів
Морозиво не обов’язково купувати в магазині — його легко приготувати вдома, і ви точно знатимете, з чого воно зроблене. Домашнє морозиво може бути різним: від шоколадного до ананасового, з додаванням ягід, фруктів чи горіхів.
А найприємніше — для базового рецепта достатньо лише двох інгредієнтів. Сьогодні пропонуємо саме такий варіант: вершки + згущене молоко — і у вас вже є ніжний десерт без морожениці. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "ptashka_nadia.77".
Як приготувати смачне морозиво
Інгредієнти:
- вершки 33% – 500 г;
- згущене молоко – 250–300 г;
- круглі вафлі – 2 шт.;
Спосіб приготування:
- Збити холодні вершки до пишної маси.
- Додати згущене молоко й акуратно перемішати до однорідності.
- Викласти масу у форму або між вафлями, якщо хочете зробити морозиво-сендвіч.
- Накрити кришкою або плівкою.
- Поставити в морозильник щонайменше на 4–5 годин до повного застигання.
- Подавати охолодженим, нарізаним порційно або кульками.
