Як смачно запекти курячі крила в духовці: м'ясо просто тане у роті
Як смачно запекти курячі крила в духовці: м'ясо просто тане у роті

Як смачно запекти курячі крила в духовці: м'ясо просто тане у роті

Навіть в духовці курячі крила можуть вийти дуже соковитими. Потрібно лише обрати правильні інгредієнти для маринаду. Ідеально на цей випадок підійдуть сметана, а також аджика.

Ідея приготування соковитих курячих крил в духовці опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Симончук (cook julija simonchuk) в Instagram. Зверху виходить апетитна золотиста скоринка.

Як смачно запекти курячі крила в духовці: м'ясо просто тане у роті

Інгредієнти:

  • курячі крила – 1-1200 кг.
  • сметана – 2-3 ст.л.
  • аджика – 2-3 ст.л.
  • паприка копчена – 1 ч.л.
  • гранульований часник – 1 ч.л.
  • сіль – 1 ч.л.

Спосіб приготування:

Як смачно запекти курячі крила в духовці: м'ясо просто тане у роті

1. Помиті і обсушені курячі крила перекласти в рукав для запікання.

2. Додати сюди сіль, паприку, гранульований часник, сметану і аджику.

Як смачно запекти курячі крила в духовці: м'ясо просто тане у роті

3. Завʼязати рукав, щоб крила повністю змастилися маринадом.

4. Залишити на 30 хвилин промаринуватися.

Як смачно запекти курячі крила в духовці: м'ясо просто тане у роті

5. Далі покласти на деко.

6. Поставити в розігріту духовку, випікати за температури 180 градусів 30 хвилин.

Як смачно запекти курячі крила в духовці: м'ясо просто тане у роті

7. Далі рукав розрізати і змастити кожне крило аджикою.

8. Поставити ще на 15-20 хвилин в духовку.

Як смачно запекти курячі крила в духовці: м'ясо просто тане у роті

9. Подавати з картоплею.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Салат із філе курки
  • Шашлик із курячого філе 
  • Биточки із курячого філе 
Джерело матеріала
loader
loader