Бармен перевірив на собі, чи може холодний душ отверезити людину
Бармен перевірив на собі, чи може холодний душ отверезити людину

Бармен перевірив на собі, чи може холодний душ отверезити людину

Чоловік вирішив показати підписникам, чи після вживання горілки можна "збити" проміле за допомогою холодного душу. І, як зауважив Gentleman 24, результати виявилися цілком очікуваними.

Чи допоможе холодний душ протверезіти: бармен провів експеримент

У відео в інстаграмі бармен запитує чи то себе, чи то свою авдиторію: "Чи може холодний душ допомогти людині отверезіти?" І далі активно шукає відповідь на це питання.

У нас є чудова горілка, якої я зараз вип'ю 200 грамів. Після чого заміряю показник алкотестером, прийму холодний душ і заміряю ще раз,
– так пояснив rombarbarr суть свого експерименту.

Чоловік випив склянку горілки й через пів години виміряв кількість алкоголю в крові. Показник виявився 1,06. "Не сказав би, що я п'яний, але відчувається", – зауважив він при цьому.

Далі бармен прийняв холодний душ, який часто вважають способом швидко протверезіти. Після цього він знову використав драгер, щоб перевірити, чи змінився рівень алкоголю в його крові.

Бармен спростував міф про холодний душ і алкоголь: дивіться відео rombarbarr

На здивування багатьох, холодний душ не допоміг – показник проміле залишився незмінним.

Міф офіційно розвіяно. Показник не впав ні на соту: як і був, 1,06,
– заявив rombarbarr.

У кінці відео бармен наголосив, що, попри поширені міфи, холодний душ не здатен прискорити процес отверезіння. Щонайбільше, після душу людина почуватиметься свіжішою.

Джерело матеріала
loader
loader