На чому приготувати тісто для пирога, щоб воно вийшло максимально ніжним: рецепт Лізи Глінської
На чому приготувати тісто для пирога, щоб воно вийшло максимально ніжним: рецепт Лізи Глінської

На чому приготувати тісто для пирога, щоб воно вийшло максимально ніжним: рецепт Лізи Глінської

Якщо у вас є лише 10 хвилин на приготування їжі, а рідні просять щось смачне на десерт, варто звернути увагу на цей рецепт. Адже саме стільки часу вас знадобиться, щоб приготувати йогуртовий пиріг з персиком.

Це неймовірно ароматний пиріг, який має максимально ніжне тісто. Він точно прийдеться до смаку найвибагливіщим гурманам та потішить всі смакові рецептори. Як правильно чого приготувати, в Instagram показала фудблогерка Ліза Глінська.  

На чому приготувати тісто для пирога, щоб воно вийшло максимально ніжним: рецепт Лізи Глінської

Інгредієнти для тіста

  • Яйця – 2 шт
  • Густий йогурт – 250 гр
  • Вершкове масло 82% - 110 гр
  • Борошно – 250 гр
  • Розпушувач – 8 гр
  • Цукор – 100 гр
  • Ванільний цукор

Інгредієнти для начинки

  • Персики – 5 шт (можна замінити на нектарин, сливи або абрикоси)
  • Малина – 100 гр
  • Цукрова пудра – для декору

Спосіб приготування

1. Перекладаємо в миску масло кімнатної температури, додаємо цукор, ванільний цукор (за бажанням), яйця кімнатної температури та перемішуємо вінчиком.

На чому приготувати тісто для пирога, щоб воно вийшло максимально ніжним: рецепт Лізи Глінської

2. Додаємо густий білий йогурт та перемішуємо.

3. Додаємо борошно з розпушувачем і знову перемішуємо до однорідної консистенції.

4. Беремо круглу форму діаметром 28 см., змащуємо її вершковим маслом та присипаємо борошном.

На чому приготувати тісто для пирога, щоб воно вийшло максимально ніжним: рецепт Лізи Глінської

5. Викладаємо у форму тісто та розприділяємо його.

6. Розрізаємо кожен персик на 8 частин та викладаємо шматочки на тісто.

7. Поверх персиків викладаємо малину.

На чому приготувати тісто для пирога, щоб воно вийшло максимально ніжним: рецепт Лізи Глінської

8. Ставимо форму у розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин, режим - підігрів знизу та зверху або лише знизу.

9. Дістаємо пиріг, посипаємо його цукровою пудрою. Можемо нарізати та куштувати.

На OBOZ.UA є й інші рецепти з персиками:

  • Персиковий лікер
  • Галета з персиками
  • Персиковий молочний коктейль
Джерело матеріала
loader
loader