Пухкі оладки,які не падають: рецепт ідеального тіста
Пухкі оладки,які не падають: рецепт ідеального тіста

Пухкі оладки,які не падають: рецепт ідеального тіста

Якщо ви хочете приготувати смачні, пишні та легкі оладки, робіть тісто на теплому кефірі, а борошно обов'язково потрібно просіяти.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, пишних і дуже вдалих оладок, які готуються на кефірі.

Інгредієнти:

  • кефір – 250 мл (підігріваємо, але не кип'ятимо)
  • яйце – 1 шт
  • цукор – 2 ст.л.(можна менше, так виходять солодкі)
  • сода – 1/2 ч.л.
  • сіль – дрібка
  • борошно – 200 г
  • олія рослинна

Спосіб приготування:

1. Збийте вінчиком яйце, цукор та сіль. Підігрійте кефір і поступово додайте до яєчної маси.

2. До борошна додаємо соду. Борошно поступово вводимо в тісто та розмішуємо до однорідності.

3. Смажте оладки на олії під кришкою до готовності.

Подавайте з джемом, згущеним молоком!

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Оладки з манки
  • Оладки з вівсянки
  • Повітряні оладки на кефірі з абрикосовим конфітюром
Джерело матеріала
loader
loader