3 знаки зодіаку, які бояться зустрічі з колишніми, адже ті зламали їм життя
3 знаки зодіаку, які бояться зустрічі з колишніми, адже ті зламали їм життя

3 знаки зодіаку, які бояться зустрічі з колишніми, адже ті зламали їм життя

Рак, Скорпіон і Риби, потрібно перебороти свій страх, щоб жити зі спокійною душею, пише LifeStyle 24.

Рак

Оскільки цей знак зодіаку доволі емоційний та бере все близько до серця, то зустріч з експартнером може стати черговим ударом у поранену душу. Ця людина зробила їм занадто боляче, тому Раки не хочуть знову переживати емоційний біль. Їх страх може навіть переслідувати у найгірших снах, адже тема колишніх стосунків досі є не закритим гештальтом. У день осіннього рівнодення буде шанс закрити стару травму на все життя.

3 знаки зодіаку, які бояться зустрічі з колишніми, адже ті зламали їм життя - Фото 1

Гороскоп для Раків

Скорпіон

Попри те, що цей знак зодіаку вважається одним із найсильніших, однак розрив із коханою людиною для них дуже болюча тема. А зустріч із колишнім може змусити переживати Скорпіонів старі почуття про які вони хотіли забути, як страшний сон. Осіннє рівнодення стане шансом того, щоб поглянути страху в очі та побороти його.

3 знаки зодіаку, які бояться зустрічі з колишніми, адже ті зламали їм життя - Фото 2

Гороскоп для Скорпіонів

Риби

Представники цього знака зодіаку доволі мрійливі та чуттєві, тому тема нерозділеного кохання для них доволі травматична. Ба більше, у Риб був партнер після якого довелось заново будувати своє життя, тому зустріч у день осіннього рівнодення із такою людиною стане справжнім випробуванням.

Гороскоп для Риб

Теги за темою
Гороскоп
Джерело матеріала
loader
loader