Кабачкові оладки: рецепт легкої страви для перекусу
Кабачкові оладки: рецепт легкої страви для перекусу

Кабачкові оладки: рецепт легкої страви для перекусу

Оладки з кабачків – найкраща страва для легкої вечері та перекусу. Щоб вони не розпадалися, обов'язково з кабачка відіжміть сік.

Як приготувати вдалі оладки

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних оладок із кабачків, які готуються 10 хвилин.

Рецепт оладок

Інгредієнти:

  • 1 кабачок (300-350 г.)
  • 1 яйце
  • сіль
  • чорний перець
  • сушений/свіжий часник
  • 3-4 ст. борошна

Спосіб приготування:

1. Кабачок натріть на велику тертку, туди ж додайте яйце, сіль, перець, часник і добре перемішуємо. Всипте борошно і замісіть однорідне тісто.

Кабачкове тісто

2. Смажте оладки на добре розігрітій сковороді на низькому вогні під кришкою до утворення золотистої скоринки з обох боків.

Смажені оладки

Подавайте зі сметаною, буде дуже смачно!

Готові оладки

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Мариновані кабачки без стерилізації
  • Мариновані кабачки з листя смородини
  • Мариновані кабачки з цибулею
Джерело матеріала
loader
loader