Три способи, як зберегти фото з телефона на комп'ютері і не тільки
Три способи, як зберегти фото з телефона на комп'ютері і не тільки

Три способи, як зберегти фото з телефона на комп'ютері і не тільки

Телефон може зламатися — через це є ризик втратити пам'ятні та важливі кадри. Для того, щоб їх зберегти надійніше є кілька простих способів.

З використанням кабелю USB

  • Скористайтеся кабелем USB, щоб підключити телефон до комп’ютера.
  • Проведіть пальцем униз від верхнього краю екрана на телефоні, щоб отримати доступ до сповіщень. Торкніться сповіщення USB і виберіть режим "Передача файлів" або "Передача файлів".
  • Відкрийте папку "Мій комп'ютер" на комп’ютері, і ви побачите свій пристрій у списку. Перейдіть до папки DCIM, де зазвичай зберігаються ваші фотографії.
  • Виберіть фотографії, які потрібно передати, а потім або перетягніть їх у папку на комп’ютері, або скопіюйте та вставте.

Використання Google Фото

  • Установивши програму та дозволивши завантаження, переконайтеся, що ваші фотографії синхронізувались в Google Фото на вашому телефоні. Відкрийте програму, торкніться значка завантаження та дочекайтеся завершення процесу.
  • На комп’ютері перейдіть на photos.google.com, увійдіть у той самий обліковий запис Google, виберіть потрібні фотографії, натисніть значок із трьома крапками та виберіть "Завантажити", щоб зберегти їх на комп’ютері. Зверніть увагу, що доступ до фото можливий з будь-якого пристрою, де введено обліковий запис.

Використання Bluetooth

  1. Увімкніть Bluetooth на телефоні і на комп’ютері.
  2. На комп’ютері перейдіть до налаштувань Bluetooth і додайте новий пристрій. Виберіть свій телефон із доступних пристроїв.
  3. На телефоні відкрийте програму "Галерея", виберіть фотографії, які потрібно передати, натисніть "Поділитися", потім виберіть Bluetooth і виберіть свій комп’ютер.

Джерело матеріала
loader
loader