Замість різноманітних магазинних намазок на хліб значно краще приготувати домашній паштет. Для нього вам знадобляться курка і гриби. А для того, щоб консистенція була ніжною та м'якою, потрібно додати вершковий сир.
Ідея приготування смачного домашнього паштету з куркою та грибами опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Симончук (cook julija simonchuk) в Instagram. Бульйон з відвареної курки не потрібно виливати, він знадобиться.
Інгредієнти:
- куряче стегно – 3 шт.
- гриби – 500 г
- цибуля – 2 шт.
- вершковий сир – 130 г
- бульйон, в якому варилась курка – 100 мл.
- спеції: сіль, перець, сушений часник
Спосіб приготування:
1. Відварити стегна в воді з додаванням лаврового листка і духмяного перцю.
2. Відділити мʼясо від кісток.
3. Посмажити цибулю з грибами на олії з додаванням масла.
4. В чашу блендера покласти мʼясо, цибулю з грибами, вершковий сир і трохи бульйону (50-100 мл.), в якому варилась курка, збити.
5. Перекласти в посуд і поставити в холодильник на кілька годин.
6. Мастити на підсмажений хліб.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Паштет з курячої печінки з медом
- Паштет з сала
- Паштет з індичої печінки