Смачні відбивні по-французьки: як приготувати соковите м'ясо
Смачні відбивні по-французьки: як приготувати соковите м'ясо

Смачні відбивні по-французьки: як приготувати соковите м'ясо

Відбивні по-французьки запікаються в духовці. Але від цього м'ясо в жодному разі не стає сухим. Навпаки воно вийде дуже соковитим через те, що готується разом з великою кількістю сиру та помідорів.

Ідея приготування відбивних по-французьки опублікована на сторінці фудблогерки Анни з ніком ann.food в Instagram. Смак страви вас приємно здивує.

Смачні відбивні по-французьки: як приготувати соковите м'ясо

Інгредієнти:

  • свинина – 6 шматків
  • помідор – 2-3 середні
  • сир – 150 г
  • мінеральна вода – 0.5 л
  • сіль та перець – за смаком
  • борошно для панірування
  • яйця – 2 шт.
  • майонез/сметана – 2-3 ст.л.

Спосіб приготування:

Смачні відбивні по-французьки: як приготувати соковите м'ясо

1. Мʼясо добре відбити та залити мінеральною водою, посолити, залишити на 15 хвилин.

2. Потім дістати мʼясо, трішки струсити від води, але не обсушувати.

3. Обваляти у борошні, потім у збитому яйці.

4. Обсмажити на олії на середньому вогні з обох сторін до золотистості.

Смачні відбивні по-французьки: як приготувати соковите м'ясо

5. На деко, застелене пергаментом, викласти відбивні.

Смачні відбивні по-французьки: як приготувати соковите м'ясо

6. Змащуємо майонезом, наверх покласти помідор, трішки присолити та посипати сиром.

7. Випікати 15 хвилин за температури 180-190 градусів.

Смачні відбивні по-французьки: як приготувати соковите м'ясо

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Відбивні з телятини
  • Відбивні в сухарях
  • Відбивні з сиром
Джерело матеріала
loader
loader