Відбивні по-французьки запікаються в духовці. Але від цього м'ясо в жодному разі не стає сухим. Навпаки воно вийде дуже соковитим через те, що готується разом з великою кількістю сиру та помідорів.
Ідея приготування відбивних по-французьки опублікована на сторінці фудблогерки Анни з ніком ann.food в Instagram. Смак страви вас приємно здивує.
Інгредієнти:
- свинина – 6 шматків
- помідор – 2-3 середні
- сир – 150 г
- мінеральна вода – 0.5 л
- сіль та перець – за смаком
- борошно для панірування
- яйця – 2 шт.
- майонез/сметана – 2-3 ст.л.
Спосіб приготування:
1. Мʼясо добре відбити та залити мінеральною водою, посолити, залишити на 15 хвилин.
2. Потім дістати мʼясо, трішки струсити від води, але не обсушувати.
3. Обваляти у борошні, потім у збитому яйці.
4. Обсмажити на олії на середньому вогні з обох сторін до золотистості.
5. На деко, застелене пергаментом, викласти відбивні.
6. Змащуємо майонезом, наверх покласти помідор, трішки присолити та посипати сиром.
7. Випікати 15 хвилин за температури 180-190 градусів.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Відбивні з телятини
- Відбивні в сухарях
- Відбивні з сиром