Final Fantasy XVI вийде на ПК у вересні: вже доступна демоверсія
Final Fantasy XVI вийде на ПК у вересні: вже доступна демоверсія

Final Fantasy XVI вийде на ПК у вересні: вже доступна демоверсія

Final Fantasy XVI вийде на ПК у вересні: вже доступна демоверсія - Фото 1

Square Enix оприлюднила дату випуску ПК-версії гри Final Fantasy XVI. Однокористувацька рольова гра вперше була запущена на PS5 у червні 2023 року, а в грудні й квітні цього року вийшли два доповнення: Echoes of the Fallen та The Rising Tide, відповідно. Тепер до гри зможуть долучитися власники комп’ютерів. Продюсер Final Fantasy XVI Наокі Йошіда оголосив у вересні минулого року, що RPG отримає порт для ПК.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Final Fantasy XVI вийде на ПК у вересні: вже доступна демоверсія - Фото 2

В Square Enix обіцяють, що Final Fantasy XVI вийде на ПК 17 вересня 2024 року. Зацікавлені гравці вже можуть оформити попереднє замовлення на гру у Steam та Epic Games Store. Ціна становить 1399 грн. Також можна оформити попереднє замовлення на повне видання, що включає всі DLC. В такому випадку ціна становить 1999 грн. Разом з тим гравцям пропонується демоверсія гри в обох магазинах. Прогрес із частини демоверсії, яка охоплює початковий розділ гри, буде перенесено до повної версії.

З моменту першого запуску Final Fantasy XVI компанія Square Enix представила численні оновлення для виправлення помилок і додавання функцій для покращення якості, включно з функцією «швидкого завершення», щоб повернутися до виконавців квестів.

Джерело: The Verge

Final Fantasy XVI вийде на ПК у вересні: вже доступна демоверсія - Фото 3
Джерело матеріала
loader
loader