Рай для перекупів: ціна трискладаного HUAWEI Mate XT зросла до $20 000 через дефіцит
Рай для перекупів: ціна трискладаного HUAWEI Mate XT зросла до $20 000 через дефіцит

Рай для перекупів: ціна трискладаного HUAWEI Mate XT зросла до $20 000 через дефіцит

Початково новий смартфон HUAWEI пропонувався за ціною у $2800.

HUAWEI Mate XT — це перший у світі потрійний складаний смартфон.

Він оснащений величезним 10,2-дюймовим дисплеєм, що розгортається до товщини у 3,6 мм, може похвалитися величезною батареєю на 5600 м.

Аг (більше, ніж у багатьох нескладаних флагманів) та пропонує чотири камери з перископічним об’єктивом і швидку дротову зарядку потужністю 66 Вт (а також бездротову зарядку потужністю 50 Вт).

Чимало самопроголошених фанів HUAWEI також були розчаровані недоступністю смартфона для покупки, який дозволяли придбати лише за попередніми замовленнями (так сталась зокрема у Пекіні, де люди попередньо простояли довжелезні черги).

За даними Phone Arena, виконавчий директор магазину HUAWEI у Шанхаї Річард Ю також заявляв, що смартфони розібрали за лічені секунди, тоді як кількість передзамовлень на Mate XT обчисляється мільйонами (у HUAWEI водночас не уточнювали обсяги виробництва чи доступності в день запуску).

Перекупи тим часом підняли ціни на 200-300%, а на одному з ринків електроніки у Шеньчжені Mate XT за 150 000 юанів ($21 290), але, звісно ж, мало хто поспішав купувати смартфони за цією нереальною ціною.

Тим часом запуск нового i.

Phone 16 викликав менший ентузіазм у Китаї: рейтинг Apple в країні впав з третього на шосте місце в останні квартали з огляду на велику конкуренцію з боку місцевих гравців і заборону на використання i.

Phone в держустановах.

Теги за темою
Китай Смартфони Huawei
Джерело матеріала
loader