5 домашніх тренувань, що допоможуть позбавитись від жиру на животі. Відео
5 домашніх тренувань, що допоможуть позбавитись від жиру на животі. Відео

5 домашніх тренувань, що допоможуть позбавитись від жиру на животі. Відео

Збалансоване харчування та домашні тренування є ефективним та зручним способом для зменшення жиру на животі. Включіть вправи у свій розпорядок та виконуйте їх регулярно, щоб швидко підтягнути тіло та наростити м’язи.

Таким чином ви зможете збільшити силу та витривалість, а також досягти чудової фізичної форми, що дозволить вам носити будь-який одяг на декілька розмірів менше. В Eat This, Not That поділились 5 вправами для ефективного зменшення жиру на животі, які ви зможете виконувати просто у себе вдома.

Тренування №1: Високоінтенсивне інтервальне тренування (HIIT) для спалення калорій та жиру

Стрибки та присідання. Станьте на ширині плечей, присідайте, а потім стрибайте вгору. М'яко приземляйтесь і знову присідайте. Виконайте 3 підходи по 15-20 повторень.

Альпіністи. Займіть позу планки з прямими руками. По черзі підтягуйте коліна до грудей, змінюючи ноги. Збільшуйте швидкість, зберігаючи правильну техніку, та виконуйте 3 підходи по 30 секунд.

Бурпі. Стоячи, опустіться до упору, а руками торкніться підлоги. Відштовхніться ногами назад в упор лежачи, виконайте віджимання, а потім стрибком поверніться в присідання і зробіть різкий стрибок. Виконайте 3 підходи по 10-15 разів.

Тренування №2: Табата для прискорення метаболізму та формування преса

Велосипедні скручування. Ляжте на спину з руками під головою. Підніміть ноги та по черзі підтягайте коліна до грудей та скручуючи тулуб. Повторюйте по 20 разів на кожну ногу, зробивши 3 підходи.

Планка з розведеними ногами. Почніть з планки, стрибайте, розводячи та зводячи ноги, зберігаючи пряму лінію від голови до п'ят. Виконайте 3 підходи по 30 секунд.

Стрибки з випадами. Станьте прямо, тримаю чи ноги на ширині стегон. Зробіть випад правою ногою, утримуючи ліве коліно близько до підлоги. Вистрибніть вгору, змінюючи ноги в повітрі та повторюйте по черзі кожну ногу. Зробіть 3 підходи по 30 секунд.

Тренування №3: Пілатес для зміцнення м'язів

Сотня. Ляжте на спину з піднятими ногами та руками в боки. Підніміть голову та плечі, качаючи руками вгору і вниз, вдихаючи та видихаючи по 5 секунд. Зробіть 3 підходи по 100 рахунків.

Круги ногами. Ляжте на спину, підніміть одну ногу вверх та виконуйте нею кругові рухи в обидва боки. Повторіть для іншої ноги, прагнучи виконати 3 підходи по 10 кіл на кожну ногу в обох напрямках.

Мертві жуки. Лежачи на спині з руками та ногами піднятими догори. Опустіть одну руку та протилежну ногу до підлоги, зберігаючи спину рівнею. Поверніться в початкове положення та повторіть з іншого боку, виконуючи 3 підходи по 30 секунд.

Тренування №4: Йога для тіла

Собака мордою вниз. Займіть позицію планки та підніміть стегна до стелі, формуючи перевернуту латинську літеру V. Затримайтеся на 30 секунд та повторіть 3 рази.

Човен. Сядьте з ногами в колінах і ступнями на підлозі та трохи нахиліться назад, піднявши ноги. Розтягніть руки паралельно підлозі і тримайте позицію 20-30 секунд. Зробіть 3 підходи.

Поза воїна. Станьте прямо, поставивши ноги разом. Відставте одну ногу назад, утримуючи її прямою, а переднє коліно зігніть, щоб утворити випад. Розведіть руки над головою, тримаючи їх разом та затримайтеся в позиції на 30 секунд. Повторіть з іншого боку, чергуючи ноги, виконавши 3 підходи.

Тренування №5: Тренування з опором для нарощування м'язів та спалювання жиру

Скручування з гантелями. Сядьте на підлогу з зігнутими ногами і тримайте гантель, відхиляючись назад. Поверніть тулуб в один бік, торкаючись гантеллю підлоги, а потім повторіть з іншого боку. Зробіть 3 підходи по 15 скручувань (по 7-8 на кожну сторону).

Боковий підйом з гумовим бинтом. Закріпіть гумову стрічку на якорі. Встаньте боком до якоря та відштовхуйтеся тулубом, тримаючи стрічку однією рукою. Виконайте 3 підходи по 12-15 разів з кожної сторони.

Скручування з гантелями. Тримайте гантель на плечі та підніміть коліно до протилежного ліктя, активно залучаючи косі м'язи. Поверніться у вихідне положення та повторіть з іншого боку, чергуючи протягом певного часу. Зробіть 3 підходи, намагаючись рухатися безперервно по 30 секунд.

РанішеOBOZ.UA розповів, які тренування спалюють жир на животі та руках.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader