Здорові звички "Скелі": Двейн Джонсон ділиться секретами дивовижної форми в 50 років
Здорові звички "Скелі": Двейн Джонсон ділиться секретами дивовижної форми в 50 років

Здорові звички "Скелі": Двейн Джонсон ділиться секретами дивовижної форми в 50 років

Важливо підтримувати фізичну форму та повноцінне харчування, щоб бути у формі. Але позитивне мислення також значно впливає на загальне здоров’я.

Дослідження показують, що люди з позитивним настроєм живуть довше. Таких принципів дотримується і відомий кіноактор та реслер Двейн Джонсон. Про його життєві звички та здоровий спосіб життя розповідає eatthis.com.

У Джонсона мільйони підписників в Instagram, і один погляд на його сторінку показує, чому так. Його тренувальні селфі демонструють не лише його м’язи, а й його добре серце. Здорові звички та фітнес-режим Джонсона є натхненням для багатьох.

Позитивні настрої для всіх

"Скеля" завжди дарує своїм шанувальникам та близьким позитивні емоції. Одне його відео на його Instagram показує, як він зробив прекрасний вчинок для своєї двоюрідної сестри, професійної реслерки Сарони Снуки. Він подарував їй новий будинок, і цей добрий жест отримав понад 1,6 млн лайків.

Раніше Джонсон подарував своїй мамі новий будинок, написавши: "Люблю тебе, мамо. Коли я був маленьким, я ненавидів, коли мама плакала. Сьогодні я із задоволенням приймаю її сльози радості. Я здивував маму новим будинком, і їй знадобилося 8 тижнів, щоб вперше побачити все, що ми для неї підготували. Це було чудово!".

Здорові звички "Скелі": Двейн Джонсон ділиться секретами дивовижної форми в 50 років

Інтенсивні тренування

Джонсон наполегливо тренується для ролей і знає важливість здорового харчування після тренувань. Для підготовки до ролі у фільмі "Чорний Адам" він щодня починав із кардіо, зосереджуючись на біцепсах і спині по понеділках, плечах – у середині тижня, та трицепсах і грудях по п’ятницях. Його раціон після тренувань включав протеїновий коктейль із електролітами, протеїновим порошком, вуглеводами, креатином та яблуком. Він додавав також зелень, рис та курячу грудку.

"Не забувайте про важливість білків, вуглеводів та цукру після тренування. Це критичний час для відновлення м’язів", – каже Джонсон.

Домашній тренажерний зал

Більшість своїх інтенсивних тренувань Джонсон проводить у своєму домашньому тренажерному залі, який називає "Залізним раєм". Він часто ділиться фрагментами своїх вправ в Instagram, надихаючи своїх підписників.

Надихаючі цитати

Джонсон регулярно ділиться мотиваційними цитатами та порадами. Нещодавно він опублікував фото з тренуванням, підписавши: "Життя в "незручній зоні" – це гарне місце для будь-яких бізнес-цілей. Встановіть свій тон з наміром для продуктивного тижня, мої друзі".

Турботливий тато

Джонсон також є гордим батьком. Однією з улюблених публікацій є селфі з його дітьми, які намалювали на його обличчі вуса. Він написав: "Сьогодні вранці було важко вдавати, що я сплю, коли мої діти малювали на моєму обличчі".

Джонсон також поділився відео до Дня батька, написавши, як він пишається бути батьком, і подякував своїм дітям за їхню доброту та любов.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як знаменитості досягають ідеальної форми.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram та Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader