Кориця, сіль, гриби та не тільки: що можна додати до кави, щоб вона стала смачнішою
Кориця, сіль, гриби та не тільки: що можна додати до кави, щоб вона стала смачнішою

Кориця, сіль, гриби та не тільки: що можна додати до кави, щоб вона стала смачнішою

Любителі кави точно знають, як її готувати так, щоб вона припала до душі. Водночас Тренди 24 розповідають, що можна додати до цього напою.

Як зробити каву смачнішою

Щоб максимально розкрити аромат і смак кави, ідеальною температурою для заварювання вважається 94 градуси. Саме при такій температурі виділяються всі ароматичні речовини, які роблять напій насиченим і збалансованим.

Для тих, хто любить експериментувати, можна додати до кави трохи какао – це надасть напою шоколадного відтінку.

Дрібка солі допоможе зменшити гіркоту і підкреслить унікальні нотки смаку обраного сорту кави. Також можна натерти темний шоколад і додати його до кави – це створить неймовірно ароматний і насичений напій.

Щоб зробити каву не лише смачнішою, але й кориснішою, додайте до неї корисні інгредієнти.

Що додати до кави

  • Кориця

Кориця не тільки покращує настрій, але й містить багато антиоксидантів. Вона допомагає знизити ризик розвитку ракових захворювань, зміцнює імунітет і є однією з найкорисніших спецій для підтримки здоров'я серця.

  • Куркума для травлення

Додавання дрібки куркуми надасть вашій каві пікантного смаку та збагатить її куркуміном – речовиною з протизапальними та антиоксидантними властивостями. Куркума підтримує здоров'я печінки і покращує травлення.

  • Імбир

Імбирний порошок у каві допомагає знизити рівень шкідливого холестерину, покращує травлення, зміцнює імунітет і навіть полегшує біль у горлі. Це справжній помічник для організму.

  • Грибний порошок

Порошок грибів, хоча й незвичний для багатьох, є потужним імуностимулятором. Він володіє противірусними, протизапальними та антиоксидантними властивостями. Грибний порошок можна додавати не тільки до кави, але й до смузі або чаю. Новомодна кава з грибами стає дедалі популярнішою через свій ніжний смак, зменшений вміст кофеїну та здатність знижувати рівень стресу.

Отже, додавши до кави спеції чи грибний порошок, ви зробите її не тільки смачнішою, але й значно кориснішою.

Джерело матеріала
loader
loader