Як схуднути до 10 кг за місяць без дієт та залу: перевірений лайфгак
Як схуднути до 10 кг за місяць без дієт та залу: перевірений лайфгак

Як схуднути до 10 кг за місяць без дієт та залу: перевірений лайфгак

Як схуднути в животі, боках, обличчі, інших частинах тіла, практично нічого для цього не роблячи.

Не у всіх є натхнення, сила волі  обмежувати себе в їжі, дотримуватися суворих дієт, ходити в зал. Не у всіх є можливості навіть записатися на фітнес.

Але щоб схуднути, мати гарний вигляд та й врешті-решт бути здоровим, не обов'язково вдаватися до виснажливих тренувань та голодування.

Розповідаємо, як схуднути за місяць без проблем для здоров'я.

Лайфгак, який допоможе схуднути без надмірних зусиль 

Леслі Сансон пропонує для цього простий спосіб тренування. Жінки, які його спробували, залежно від початкової ваги, стану здоров'я, худли до 13 кг за місяць.

Суть методу  полягає в тривалості та певної інтенсивності ходіння. Потрібно більше ходити та все. Тренування є різні за часом та складності — за 15 хвилин - 1,5 кілометра, за 20 хвилин - 3 кілометри, за 45 хвилин 4 кілометри та т.п.

Тільки ви вирішуєте, тренування якої тривалості вибрати, наскільки інтенсивно ходити.  Чим активніше і довше ви ходите, тим швидше спалюються калорії та втрачається жир на животі, ногах тощо. 

Даний метод тренування має багато прихильниць та послідовниць. За відгуками дівчат ат жінок ходьба заряджає енергією, посилює кровотік та лімфовідтік, не завдає шкоди суглобам, як це роблять інші види тренування. Ну й основне, спалюються калорії та зменшується вага.

Єдине, про що потрібно знати особливо прихильницям швидкого схуднення, так це те, вага буде зменшуватися поступово та й сама кількість кілограм, яку втрачатимуть жінки, індивідуальна. Мінімальна вага, яку втрачали дівчата за місяць внаслідок ходьби становила 1,5 кг, максимальна - 10-13 кг.

Великий плюс такого схуднення, що не потрібно обмежувати себе в харчуванні — ходьби протягом принаймні 20-30 хвилин цілком достатньо. Жир спалюється на животі або інших "проблемних" ділянках.

Джерело матеріала
loader
loader