Форма супергероя: Брі Ларсон розповідає, як вона змінила своє тіло
Форма супергероя: Брі Ларсон розповідає, як вона змінила своє тіло

Форма супергероя: Брі Ларсон розповідає, як вона змінила своє тіло

Грати супергероя – це велике завдання, а досягти фізичної форми супергероя – ще складніше. Важливо не лише виконувати інтенсивні кардіотренування та важкі вправи, але й включати розтяжку у свої тренування.

За словами Брі Ларсон, зірки "Капітан Марвел", розтяжка є ключовою складовою її фітнес-програми, яка допомагає досягати фізичних цілей. У новому відео на YouTube-каналі Брі Ларсон ділиться своїм щоденним тренуванням з розтяжки, зазначаючи, що ця програма суттєво підвищила її гнучкість і допомогла уникнути травм під час зйомок, пише eatthis.com.

"Розтяжка є невід'ємною частиною моїх тренувань. Це чудова вправа перед основними заняттями. Якщо ви, як і я, більшу частину дня проводите за столом перед комп'ютером, варто включити кілька розтяжок у свій розклад та піклуватися про своє тіло", – говорить Ларсон.

Для початку тренування з розтяжки Ларсон виконує вправу, сидячи на пальцях ніг. Вона сідає на п'яти, притискаючи пальці ніг до підлоги, і трохи піднімає таз.

Щоб активізувати м'язи корпусу, нижньої частини тіла та спини, Ларсон виконує вправу "кішка-корова". Вона стає на руки та коліна, чергуючи округлення хребта вгору до стелі з опусканням голови вниз, а потім штовхає хребет до підлоги, одночасно піднімаючи сідниці та голову.

"Ви відчуваєте напругу у м'язах. Просто розкриваємося та видихаємо", – каже Ларсон.

Однією з улюблених вправ для верхньої частини тіла Ларсон є розтяжка "нитка в голку". Вона стає на карачки, витягує одну руку під іншу, її плече спирається на землю, забезпечуючи гарну розтяжку спини.

Ларсон попереджає, що з цією вправою легко переборщити, тому радить бути обережними та слухати своє тіло. "Будь ласка, робіть це тільки настільки, наскільки дозволяє ваше тіло", – радить Ларсон.

Для розтяжки нижньої частини тіла Ларсон завжди виконує позу "кобри". Вона спирається на руки, тримаючи груди та стегна паралельно підлозі, і злегка піднімається, штовхаючись пальцями ніг.

"Важливо бути дбайливим до нижньої частини спини", – зазначає Ларсон.

Для Ларсон розтяжка – це не лише спосіб розслабитися, але й важливий засіб уникнення травм на зйомках. Вона зазначає, що особливо корисними під час зйомок "Капітана Марвел" були випади.

"Ця вправа була особливо важливою під час тренувань для виконання трюків. Я виконувала її тисячі разів. Під час бою ви розігріваєтеся, але коли пересувають камери, ви починаєте остигати. Тому важливо залишатися гнучким, адже саме тоді трапляються травми", – пояснює Ларсон.

Зірка "Капітан Марвел" завершує тренування з розтяжки, виконуючи шавасану, відому як поза трупа. Вона лежить на спині, з руками у формі Т і витягнутими ногами.

"Завжди приємно завершувати тренування повноцінним відпочинком і дякувати собі", – підсумовує Ларсон.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як Джулія Робертс підтримує свою форму.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram та Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader