Ці речі ніколи не можна тримати в спальні: заберіть їх вже зараз
Ці речі ніколи не можна тримати в спальні: заберіть їх вже зараз

Ці речі ніколи не можна тримати в спальні: заберіть їх вже зараз

Неправильно організований простір у спальні може призвести до того, що ваш сон погіршиться, а ви не будете відчувати себе так добре. Та Поради 24 розповідають, як цього уникнути – потрібно забрати деякі речі з кімнати.

Старі газети та сімейні архіви з фото

Особливо уважно потрібно ставитися до фотографій, на яких зображені померлі люди, а також до поодиноких знімків чоловіків та жінок. Тож переконайтеся, що у вашій спальні немає зайвих фотографій. Зберігати старі газети також не варто – принаймні, не у місці, де ви спите. Вони можуть притягувати негативну енергетику до спальні.

Дзеркало

Цей предмет варто залишити в коридорі чи у ванній кімнаті. А ось у спальні йому не місце – хіба що на дверцятах шафи, щоб її можна було закрити та приховати дзеркало. В жодному випадку не можна ставити його навпроти ліжка, адже це може внести розлад у взаємини між подружжям, а також негативно вплинути на сон.

Дзеркало
Дзеркало не можна тримати у спальні / Фото Pexels

Зламані речі

Якщо ви хочете зберегти у квартирі затишок та гармонію, намагайтеся тримати усі зламані речі, порваний одяг та стару постільну білизну за межами спальні. А краще взагалі не давати затримуватися неприємним речам у себе у квартирі.

Квіти та сухоцвіти

У спальні ці предмети будуть нести негатив. Можуть виникнути навіть сварки та проблеми, і для того, щоб цього уникнути, живі квіти потрібно ставити у кухні чи у вітальні, а сухоцвіти залишити для інтер'єру ванної кімнати.

Джерело матеріала
loader
loader