Улюблений літній салат: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився фірмовим рецептом
Улюблений літній салат: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився фірмовим рецептом

Улюблений літній салат: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився фірмовим рецептом

У себе в Instagram суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом оригінального літнього салату з запеченою картоплею.

"Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво наголосив, що це дуже смачна та швидка в приготуванні страва, яка обовʼязково стане однією з улюблених цього літа.

Для приготування салату "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:

  • картопля дрібна - 500 г
  • цибуля червона - 1 шт.
  • томати вʼялені - 50 г
  • оливки каламата -50 г
  • перець солодкий червоний - 1 шт.
  • каперси - 2 ст.л.
  • петрушка - 10 гілочок

Для заправки нам знадобиться:

  • олія оливкова - 3 ст.л.
  • оцет винний - 1 ст.л.
  • гірчиця діжонська - 2 ст.л.
  • мед - 2 ст.л.
  • сіль і перець - за смаком

Картоплю "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво нарізає на шматки, додає сіль, перець, олію та перемішує, викладає на деко, застелене пергаментом, та відправляє в розігріту до 180 градусів духовку запікатися до готовності. Солодкий червоний перець також запікаємо в духовці.

Дрібно нарізаємо або подрібнюємо в чоппері оливки каламати, запечений перець, солодку цибулю, вʼялені томати та петрушку.

Щоб приготувати заправку для салату, "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво просто змішує оливкову олію, винний оцет, діжонську гірчицю, рідкий мед і доводить до смаку сіллю та перцем.

В мисці змішуємо запечену картоплю, всі подрібнені інгредієнти, каперси, додаємо до салату заправку, перемішуємо та насолоджуємося легкою та суперсмачною літньою стравою.

Останні новини України:

Нереально смачний: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт супу, яким захоплюється весь світ.

Хіменес-Браво поділився рецептом сніданку із шедевральним смаком.

Про звичайну яєчню забудете: Хіменес-Браво поділився бездоганним рецептом на сніданок.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader