Салат «Червоне море» готується дуже просто і швидко, пише Politeka.net.
Ним можна доповнити обід, вечерю чи навіть прикрасити святковий стіл. В його складі всього 4 інгредієнти, а головним є крабові палички. Свою назву салат «Червоне море» отримав завдяки червоному кольору крабових паличок, перця і помідорів.
«Смачнющий салат «Червоне море» всього з 4-х інгредієнтів», - зазначила на своїй сторінці в Інстаграм фудблогерка «Nina Poberezhna», яка і поділилася рецептом.
Салат "Червоне море".
Отже, для приготування салату «Червоне море» потрібні 200 г крабових паличок, 1 червоний солодкий перець, 150 г твердого сиру і 2 середні помідори.
З помідорів кулінар порадила видалити серединку, щоб салат «Червоне море» не вийшов занадто «водянистим».
Крабові палички необхідно нарізати смажками. Так само нарізаємо перець і твердий сир. Також смужками слід порізати помідори.
«Заправляємо соусом - майонез, трішки солі і часник, за смаком. Все гарненько перемішуємо, даємо настоятись 5 хвилин і смакуємо», - розповіла про останні кроки у приготуванні салату «Червоне море» Ніна.
Салат "Червоне море".
Салат можна перемішати, а можна викласти шарами, додаючи між інгредієнтами майонезну сіточку.
«Швидко і смачно!»,
«Чарівний салатик, мені сподобався»,
«Обов’язково приготую»,
«Мої гості обожнюють цей салат», - коментують швидкий і простийй салат «Червоне море» користувачі соцмереж.
Останні новини України:
Рецепт закуски, з якою літо стане ще смачнішим: дуже ароматна та швидка.
Рулетики з кабачків, які тануть у роті: рецепт улюбленої закуски.
Рецепт смачного лаваша з крабовими паличками: закуска, яку захочеться готувати часто.