Соковитий шашлик із курячого стегна: готується в беконі та в цибулевому маринаді
Соковитий шашлик із курячого стегна: готується в беконі та в цибулевому маринаді

Соковитий шашлик із курячого стегна: готується в беконі та в цибулевому маринаді

Шашлики найкраще готувати з курячого м'яса, а також свинини. Дуже важливо при приготуванні – зробити вдалий маринад.

Курячий шашлик у беконі

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже соковитого, смачного шашлику з курячого м'яса, з беконом.

Рецепт шашлику

Інгредієнти:

  • Філе курячого стегна – 1 кг
  • Бекон – 600 г

Маринад:

  • Цибуля – 2 шт.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Перець – 2 ч. л.
  • Спеції для барбекю – 2 ч. л.
  • Чебрець або розмарин
  • Олія 

Спосіб приготування:

1. М'ясо добре відбийте та додайте всі інгредієнти маринаду.

2. Все добре змішайте та залиште маринуватися на 1 годину.

Бекон для приготування шашлику

3. На плівку викладіть бекон, зверху м'ясо і загорніть у рулет. Просуньте шампури і розрізайте.

Скільки смажити шашлик

4. Смажте протягом 15-20 хвилин до золотистого кольору.

Готовий шашлик

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Шашлик на кефірі
  • Шашлик із сома
  • Шашлик у мультиварці
Джерело матеріала
loader