Рецепт незвичайного вівсяного печива від блогерки Вікторії Дідус відрізняється від традиційного та має цікавий смак завдяки додаванню спецій, шоколаду та горіхів.
Інгредієнти:
- Вівсянка (довгого варіння) - 150 г
- Борошно - 100 г
- Ванільний цукор - 1 ч.л.
- Розпушувач – 1 ч.л.
- Дрібка солі
- Мед - 100 г
- Олія або розтоплене вершкове масло - 4 ст.л.
- Яйце - 1 шт.
- Додатково до смаку:
- Кориця – 1/4 ч.л.
- Імбир – 1/4 ч.л.
- Шоколад - 40 г
- Горішки - 40 г
Процес приготування:
У мисці з'єднайте вівсянку, борошно, розпушувач, сіль, ванільний цукор, корицю та імбир. В окремій мисці змішайте мед, яйце та розтоплене вершкове масло до однорідного стану.
З'єднайте сухі та рідкі інгредієнти, ретельно перемішавши до однорідного стану. Додайте подрібнений шоколад та горіхи, знову перемішайте.
Вологими руками сформуйте з тіста невеликі кульки. Легко притисніть їх, щоб вони стали плоскими. Розігрійте духовку до 170 °C.
Викладіть сформовані печива на лист, застелений пергаментним папером.
Випікайте в розігрітій духовці 12-15 хвилин до золотистого кольору (час випікання може залежати від особливостей вашої духовки).
Останні новини України:
Фіналістка "Мастер Шеф" дала рецепт смачнющого сніданку замість каш і сирників.
Як правильно готувати смажену картоплю: ресторатор розкрив простий рецепт.
Салат із молодої капусти вийде суперсмачним: кулінар дала оригінальний рецепт.