Мариновані печериці за 10 хвилин: рецепт смачної закуски
Мариновані печериці за 10 хвилин: рецепт смачної закуски

Мариновані печериці за 10 хвилин: рецепт смачної закуски

Печериці – універсальні гриби для приготування смачних закусок, салатів, супів. А ще їх можна маринувати зі спеціями, гострим перцем, часником.

Смачні мариновані гриби

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних маринованих печериць, які можна їсти через 10 хвилин.

Рецепт грибів

Інгредієнти:

  • 1 кг печериць (невеликого розміру, або розрізані навпіл)

Маринад:

  • 150 мл оцту 6%
  • 100-150 мл олії без запаху
  • 1,5 ч. л. солі
  • 1 ст. л. цукру з гіркою
  • 10 горошин перцю
  • 4-5 листочків лаврових
  • 4-6 зубів. часнику

Спосіб приготування:

1. Помийте гриби.

Гриби для приготування

2. У каструлю вилийте масло, оцет, додайте часник, сіль, перець горошок, цукор, викладіть гриби, перемішайте.

3. Поставте на вогонь, прокип'ятіть кілька хвилин.

Маринад для грибів

4. Покладіть у відповідний посуд і поставте в холодильник маринуватися.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Мариновані гриби з гвоздикою
  • Гриби з коріандром за 5 хвилин
  • Мариновані гриби на швидку руку
Джерело матеріала
loader
loader