Йогурт – це невід’ємний продукт для харчування людини. Його можна вживати самостійно або у поєднанні із різноманітними доповненнями, створюючи цікаві напої, а можна навіть готувати сніданки.
Існує два основних види йогуртів: грецький та звичайний. Вони відрізняються смаковими властивостями, поживнісю, а також густиною. Який з цих йогуртів краще обрати для приготування сніданку, в Instagram розповіла Маккензі Берджесс, розробник рецептів у Cheerful Choices у Денвері, штат Колорадо.
За її словами, обидва йогурти є дуже корисними та насиченими пробіотиками, що допомагають підтримувати процеси травлення. Але, щоб розуміти, що ви вживаєте дійсно якісний продукт, слід уважно читати етикетку, на якій повинно бути вказано, що в ньому містяться живі бактерії.
А ось Кайлі Бенслі, засновник Sulinu.com у Нешвіллі, штат Теннессі, стверджує, що на сніданок слід обирати звичайні несолодкі йогурти. В той самий час, для приготування інших страв можна використовувати йогурт, який вам більше смакує.
Хоч обидва дієтологи і визнають, що грецький йогурт є більше кориснішим за звичайний, через свій унікальний склад, вживати можна той, що приходиться вам до смаку. Головне, щоб це був свіжий, якісний продукт, що містить живі бактерії.
Також на OBOZ.UA є багато інших корисних порад:
- Як правильно зберігати масло
- Яке м’ясо обрати для шашлику
- Що зробити з сиром, щоб він довше залишався свіжим