Оладки вийдуть незвичайними: все завдяки секретному продукту
Оладки вийдуть незвичайними: все завдяки секретному продукту

Оладки вийдуть незвичайними: все завдяки секретному продукту

Відмінний варіант і для сніданку, і для перекусу

На сніданок у нас багато вимог. Хочеться, щоб перший прийом їжі був ситним, смачним та швидким у приготуванні. Саме з цих причин багато хто любить оладки.

Якщо ви теж любите поласувати на сніданок цією стравою, але хочеться різноманітності, пропонуємо спробувати оладки… з бананами від "Бабусиних рецептів". Вони виходять не тільки пікантними, але ще й пишними, а банани надають страві ніжності та солодкого аромату.

Як приготувати оладки з бананами

Інгредієнти:

  • молоко – 150 мл;
  • яйце – 1 шт.;
  • цукор – 25 г;
  • сметана (йогурт чи кефір) – 50 г;
  • вершкове масло – 15 г;
  • ваніль — 1 ч. л.;
  • сіль — ¼ ч. л.;
  • сода — ½ ч. л.;
  • борошно — 150 г;
  • банани – 4-5 шт.

Спосіб приготування:

  1. У миску розбиваємо яйце, додаємо сметану, цукор, дрібку солі, ванільний екстракт. Все перемішуємо вінчиком 1-2 хвилини, потім вливаємо трохи молока, просіюємо борошно та соду.
  2. Масу, що вийшла, перемішуємо і поступово додаємо молоко, що залишилося. Коли маса стане однорідною, додаємо розтоплене вершкове масло.
  3. Банани чистимо і нарізаємо часточками, викладаємо їх поступово в тісто та акуратно перемішуємо.
  4. Розігріваємо сковороду з рослинною олією та столовою ложкою викладаємо тісто, формуючи оладки. Смажимо на невеликому вогні по 1,5 — 2 хвилини з кожного боку.
  5. Готові оладки викладаємо на тарілку з паперовим рушником, потім подаємо до столу.

На сніданок також можна приготувати фриттату з кабачками та беконом. Ви отримаєте нереальне задоволення.

Джерело матеріала
loader
loader