Олег Ляшко відреагував на сюжет про свою некомпетентність на фронті
Олег Ляшко відреагував на сюжет про свою некомпетентність на фронті

Олег Ляшко відреагував на сюжет про свою некомпетентність на фронті

Колишній народний депутат та лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко прокоментував сюжет ТСН, в якому військовослужбовці на умовах анонімності розповіли про його некомпетентність на посаді виконувача обов’язків начальника безпілотних систем 63-ї окремої механізованої бригади.

- Усім, хто розказує, що я не так воюю, у мене одна пропозиція. Мобілізуйтеся добровільно в армію, як я 2 роки тому, приїжджайте на Лиман, де ми зараз цілодобово нищимо ворога, і покажіть, як треба правильно воювати. Ні? Тоді закрийте свого брехливого рота і не заважайте мені роботи мою найважливішу зараз роботу - захищати Україну. Будуть вибори - будете пиз*іти. А зараз треба зберегти Україну, - написав він у своєму фейсбуці.

19 квітня ТСН повідомила, що військові попросили надати розголосу поведінці Олега Ляшка. Згідно з сюжетом, в екснардепа немає військового досвіду і в безпілотниках він “повний нуль”, але це не заважає йому тимчасово виконувати обов’язки начальника безпілотних систем 63-ї окремої механізованої бригади.

Через некомпетентність Ляшка військові втрачають техніку. Також вони поскаржилися на грубу поведінку екснардепа, який погрожує тим, хто відмовляється виконувати його накази, а також ображає офіцерів і солдатів. За словами військових, Ляшко прийшов у ЗСУ простим солдатом, зараз вже є старшим сержантом, але це звання все одно не дозволяє займати керівну посаду.

  • Восени 2023 року у скандал потрапив охоронець Олега Ляшка Євген Стипанюк, разом з ним “воює” у ЗСУ. Ексдружина Євгенія Емеральд звинуватила його у моральному та фізичному насильстві. Також, за її словами, Стипанюк отримував бойові 100 тисяч гривень, хоча був не на нулі, а у Києві. Ляшко назвав звинувачення на адресу свого охоронця “безглуздими, брехливими та замовними”.
  • Олег Ляшко заявив, що вирішив вступити до ЗСУ у квітні 2022 року. У березні 2023 року ексглава МВС Арсен Аваков показав фото зустрічі зі старшим солдатом ЗСУ Олегом Ляшком.
Теги за темою
Олег Ляшко
Джерело матеріала
loader
loader