Знахідка для кожного кулінара
Важко уявити наше життя без найрізноманітніших закусок. Ми готуємо їх із овочів, м’яса, печінки чи риби.
Проте сьогодні разом із "Главредом" за лічені хвилини ми приготуємо незвичайну закуску з картоплі із сиром. Вона стане неймовірною знахідкою кожного кулінара, адже приготувати палички картопляні можна всього за пару хвилин і з простих продуктів. Ними можна ласувати і під час сімейних посиденьок, і під час свята.
Як приготувати картопляні палички з сиром
Інгредієнти:
- картопля середнього розміру — 5 шт.;
- твердий сир — 200 г;
- яйця — 2 шт.;
- сіль, перець — до свого смаку;
- панірувальні сухарі — для обвалювання.
Спосіб приготування:
- Картоплю чистимо, відварюємо, даємо охолонути та натираємо на великій тертці. Картопляну масу солимо і перчимо до смаку.
- Твердий сир розрізаємо невеликими шматочками.
- Яйця розбиваємо в окрему тарілку та збиваємо.
- Столовою ложкою беремо картопляно-сирну масу, у середину кладемо шматочок сиру, защипуємо, формуючи паличку.
- Палички обмочуємо у збитому яйці, обвалюємо в панірувальних сухарях та відправляємо на розігріту сковороду з олією. Обсмажуємо палички з усіх боків до золотистого кольору.
Подаємо картопляно-сирні палички до столу разом із майонезом за рецептом "Телеграфа". Вийде неймовірно смачно.