
До свят не дотерпите: смачний салат зі шматочка печінки
Спробуйте — і олів’є вже не захочете
Важко уявити різдвяний або новорічний стіл без різноманітних салатів. І якщо вам не хочеться готувати "Шубу" чи олів’є, записуйте незвичайний рецепт.
Салат за рецептом Foodoboz готується з печінки та грибів. Саме ці інгредієнти формують ідеальний баланс смаку, що сподобається всім вашим гостям. Ситну, ніжну страву ви готуватимете і для домашніх посиденьок.
Як приготувати салат з печінки та печериць
Інгредієнти:
- печериці — 300 р.;
- печінка куряча — 300-400 р.;
- яйця — 4 шт.;
- мариновані огірки — 3 шт.;
- цибуля — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- майонез — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими півкільцями. Моркву чистимо, натираємо на тертці для овочів корейською.
- Розігріваємо сковороду з олією і підсмажуємо до м’якості цибулю та моркву.
- Печериці миємо, розрізаємо на чотири частини та підсмажуємо окремо на олії.
- З курячої печінки зрізаємо всі прожилки та плівки, миємо та нарізаємо на шматочки середнього розміру. Підсмажуємо на олії до готовності, солимо.
- Мариновані огірки нарізаємо невеликою соломкою мариновані огірки.
- Курячі яйця варимо, охолоджуємо, очищаємо від шкаралупи та нарізаємо півкружечками.
- Усі підготовлені та охолоджені інгредієнти поміщаємо у глибоку місткість, заправляємо майонезом та ретельно перемішуємо салат до однорідності. Салат за бажанням прикрашаємо та подаємо до столу.
До новорічного столу можна приготувати і незвичайну намазку за рецептом "Телеграфа". Ви отримаєте справжнє задоволення.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F457%2Fd3f8382b3761a052d375fb1535735bfd.jpg)
Чому хропіння не можна ігнорувати
360ua.news
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F457%2F8710f37762ddc30406f007b1bb27020a.jpg)
Як кальцій може бути ключем до контролю ваги
360ua.news
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F0d3d3a99a462650f418f72218e134660.png)
Грип цього року особливо підступний: чому епідемії в Україні стають небезпечнішими
Знай
Мед чи молоко з чаєм? Що не варто додавати до вашого напою
360ua.news
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F61d074f4368757bff143e524393bd409.jpg)
Чому не варто викидати зіпсоване молоко: експерт розкрив геніальний секрет
GlavRed
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F5ff7f6e02c4d3e9ee36c0bc1e9ed92ef.jpg)
5 найшкідливіших міфів про жіноче здоров'я
24tv
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F33%2Fb81462b81c2aacd35ab1f39ab834ae63.jpg)
Українцям назвали "небезпечні" фрукти, які краще не купувати навесні
Хвиля