Спробуйте — і олів’є вже не захочете
Важко уявити різдвяний або новорічний стіл без різноманітних салатів. І якщо вам не хочеться готувати "Шубу" чи олів’є, записуйте незвичайний рецепт.
Салат за рецептом Foodoboz готується з печінки та грибів. Саме ці інгредієнти формують ідеальний баланс смаку, що сподобається всім вашим гостям. Ситну, ніжну страву ви готуватимете і для домашніх посиденьок.
Як приготувати салат з печінки та печериць
Інгредієнти:
- печериці — 300 р.;
- печінка куряча — 300-400 р.;
- яйця — 4 шт.;
- мариновані огірки — 3 шт.;
- цибуля — 1 шт.;
- морква — 1 шт.;
- майонез — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими півкільцями. Моркву чистимо, натираємо на тертці для овочів корейською.
- Розігріваємо сковороду з олією і підсмажуємо до м’якості цибулю та моркву.
- Печериці миємо, розрізаємо на чотири частини та підсмажуємо окремо на олії.
- З курячої печінки зрізаємо всі прожилки та плівки, миємо та нарізаємо на шматочки середнього розміру. Підсмажуємо на олії до готовності, солимо.
- Мариновані огірки нарізаємо невеликою соломкою мариновані огірки.
- Курячі яйця варимо, охолоджуємо, очищаємо від шкаралупи та нарізаємо півкружечками.
- Усі підготовлені та охолоджені інгредієнти поміщаємо у глибоку місткість, заправляємо майонезом та ретельно перемішуємо салат до однорідності. Салат за бажанням прикрашаємо та подаємо до столу.
До новорічного столу можна приготувати і незвичайну намазку за рецептом "Телеграфа". Ви отримаєте справжнє задоволення.