До свят не дотерпите: смачний салат зі шматочка печінки
До свят не дотерпите: смачний салат зі шматочка печінки

До свят не дотерпите: смачний салат зі шматочка печінки

Спробуйте — і олів’є вже не захочете

Важко уявити різдвяний або новорічний стіл без різноманітних салатів. І якщо вам не хочеться готувати "Шубу" чи олів’є, записуйте незвичайний рецепт.

Салат за рецептом Foodoboz готується з печінки та грибів. Саме ці інгредієнти формують ідеальний баланс смаку, що сподобається всім вашим гостям. Ситну, ніжну страву ви готуватимете і для домашніх посиденьок.

Як приготувати салат з печінки та печериць

Інгредієнти:

  • печериці — 300 р.;
  • печінка куряча — 300-400 р.;
  • яйця — 4 шт.;
  • мариновані огірки — 3 шт.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • майонез — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими півкільцями. Моркву чистимо, натираємо на тертці для овочів корейською.
  2. Розігріваємо сковороду з олією і підсмажуємо до м’якості цибулю та моркву.
  3. Печериці миємо, розрізаємо на чотири частини та підсмажуємо окремо на олії.
  4. З курячої печінки зрізаємо всі прожилки та плівки, миємо та нарізаємо на шматочки середнього розміру. Підсмажуємо на олії до готовності, солимо.
  5. Мариновані огірки нарізаємо невеликою соломкою мариновані огірки.
  6. Курячі яйця варимо, охолоджуємо, очищаємо від шкаралупи та нарізаємо півкружечками.
  7. Усі підготовлені та охолоджені інгредієнти поміщаємо у глибоку місткість, заправляємо майонезом та ретельно перемішуємо салат до однорідності. Салат за бажанням прикрашаємо та подаємо до столу.

До новорічного столу можна приготувати і незвичайну намазку за рецептом "Телеграфа". Ви отримаєте справжнє задоволення.

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader