"Пиловий магніт" допоможе тримати дім в чистоті: винахідливий лайфхак, який вразить простотою
"Пиловий магніт" допоможе тримати дім в чистоті: винахідливий лайфхак, який вразить простотою

"Пиловий магніт" допоможе тримати дім в чистоті: винахідливий лайфхак, який вразить простотою

Хто з нас не мріяв про такий фантастичний девайс, як пиловий магніт. Вмикаєш його, і весь пил моментально осідає на ньому, знімаючи необхідність виконувати один з найнеприємніших видів робіт по дому. Наразі такого пристрою не існує. Але деякі любителі чистоти наблизились до його винайдення сильніше, від решти.

Наприклад, цим може похвалитись TikTok-блогерка на ім’я Анна Луїза, яка дає своїм підписникам поради з домашнього господарства. Вона показала одразу три чудових лайфхаки, як зібрати максимум пилу. (Щоби подивитись відео, догортайте новину до кінця)

Вона вирішила скористатись властивостями серветок для сушильної машини у нетиповий спосіб. Окрім ароматизації речей та зняття статичного заряду з тканин вони також збирають на себе дрібні ворсинки та інше мікроскопічне сміття. А отже, добре впораються і з побутовим пилом.

Серветки для поверхонь

Серветками для сушильних машин можна протирати будь-які поверхні в домі, в тому числі екрани телевізорів та дзеркала. Достатньо просто дістати одну з упаковки і використати її, як ганчірку для пилу. Вона добре збере усі забруднення.

Швабра для стін

Також серветкою можна обгорнути робочу поверхню швабри, щоби зібрати пил зі стін, стелі та високих поверхонь, куди складно дотягнутись. Потрібно тільки ретельно закріпити предмет, щоби він не зісковзнув під час роботи.

"Липучка" для абажурів

Липкий валик для одягу може допомогти і в прибиранні пилу в оселі. Ним добре обробляти різні текстильні предмети, як, наприклад, абажури ламп. Таким чином можна чистити також штори, диванні подушки, оббивку м’яких меблів, тощо.

Підписуйтесь на канали OBOZREVATEL в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader