Samsung може випустити свій перший «Chromebook Plus»
Samsung може випустити свій перший «Chromebook Plus»

Samsung може випустити свій перший «Chromebook Plus»

Samsung давно не випускала Chromebook преміум-класу. Його остання модель, Chromebook 2, вийшла у 2021 році. Згідно зі звітом Chrome Unboxed, після майже чотирьох років Samsung нарешті може представити новий Chromebook. У звіті йдеться про те, що компанія також готується випустити новий Samsung Galaxy Chromebook Plus вже наступного тижня. Це буде не тільки перший Chromebook компанії під брендом Galaxy за багато років, але і їхня перша модель Chromebook «Plus».  

Для тих, хто не в курсі, минулого року Google представив бренд «Плюс» для Chromebook. Щоб отримати цю позначку для своїх пристроїв з ОС Chrome, виробники мають відповідати певним критеріям, зокрема передовим процесорам, веб-камерам із високою роздільною здатністю та мінімальним системним вимогам.

Ви можете дізнатися більше про вимоги до Chromebook Plus тут. І не дивно, що перший Chromebook Plus від Samsung відповідатиме цим стандартам. Google проводить захід, присвячений Chromebook, у Нью-Йорку 24 вересня. З чуток, на цьому заході ми могли побачити новий Samsung Chromebook Plus.

Чутки про Chromebook під кодовою назвою «Xol» від Samsung циркулювали вже деякий час. Ми відносно коротко розповімо про особливості цього пристрою, але це буде традиційний ноутбук-розкладачка з високоякісними характеристиками та спеціальною «клавішею помічника».  Враховуючи великий акцент на Gemini, віртуальному помічнику Google, у Chromebook 2024 року, можна впевнено посперечатися, що цей ключ буде інтегрований у Gemini.

Точні технічні характеристики, дизайн та інші функції Galaxy Chromebook Plus залишаються оповитими таємницею. Однак якщо чутки справдяться і запуск відбудеться наступного тижня, чекати офіційних подробиць доведеться недовго. Ми обов’язково будемо тримати вас в курсі, щойно з’явиться нова інформація.

Джерело матеріала
loader