TikTok заблокував десятки акаунтів російської державної пропаганди
TikTok заблокував десятки акаунтів російської державної пропаганди

TikTok заблокував десятки акаунтів російської державної пропаганди

TikTok заблокував десятки пропагандистських акаунтів РФ. Це сталося на тлі нових санкцій США проти російських ЗМІ.

Соціальна мережа TikTok заблокувала десятки акаунтів, пов'язаних із російськими пропагандистськими медіа, на тлі нових санкцій США проти російських ЗМІ. Серед заблокованих — акаунти Sputnik, який входить до медіахолдингу «Росія сьогодні», а також RT International.

Про це пише The Moscow Times.

Під час спроби відкрити акаунти Sputnik Білорусь, Sputnik Сербія, Sputnik Африка та інші, з'являється повідомлення «Не вдається знайти даний акаунт».

За інформацією RT, було заблоковано близько 40 акаунтів Sputnik, серед яких 11 міжнародних і 26 регіональних.

13 вересня Міністерство фінансів США запровадило санкції проти медіагрупи «Росія сьогодні» та її генерального директора Дмитра Кисельова за дезінформацію та втручання у внутрішні справи інших країн. Санкції також торкнулися юридичної особи RT — АНО «ТВ-Новости» та інших структур, пов'язаних із російською пропагандою.

Державний секретар США Ентоні Блінкен заявив, що ці організації є частиною «російської воєнної машини» та наголосив на скоординованих зусиллях США, Великобританії та Канади у боротьбі з впливом російських медіа.

Фото: Pixabay.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги за темою
Соцмережі пропаганда
Джерело матеріала
loader