Кабмін призначив в. о. міністра культури Ростислава Карандєєва: що про нього відомо
Кабмін призначив в. о. міністра культури Ростислава Карандєєва: що про нього відомо

Кабмін призначив в. о. міністра культури Ростислава Карандєєва: що про нього відомо

Кабінет Міністрів України призначив тимчасового виконувача обов’язків міністра культури та інформполітики замість відправленого у відставку Олександра Ткаченка. Ним став перший заступник Ткаченка Ростислав Карандєєв.

Відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні у п’ятницю, 28 липня. Про це повідомив представник Кабміну Тарас Мельничук в Telegram-каналі.

"Тимчасово покладено виконання обов’язків міністра культури та інформаційної політики України на Карандєєва Ростислава Володимировича", - написав Мельничук у Telegram-каналі.

Нагадаємо, що напередодні,  27 липня, Верховна Рада абсолютною більшістю голосів підтримала відставку Олександра Ткаченка з посади глави Мінкультури. "За" проголосував 321 народний обранець.

Ростислава Карандєєва був першим заступником Олександра Ткаченка. Розповідаємо про те, що про нього відомо.

Ростислав Володимирович Карандєєв народився 22 червня 1972 у Києві. Український політичний діяч,  депутат Київради II, III та IV скликань.

З 15 липня 2020 року перебував на посаді першого заступника міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченко. З лютого по липень 2020 року був радником Керівника Офісу Президента України. 

Карандєєва в політичних колах називають "вічним заступником", оскільки міністри у Мінкульті змінювались, а він залишався на посаді радника або заступника.

Ростислав Карандєєв у Мінкульті:

Березень 2014 — травень 2014 — радник міністра культури України Євгена Нищука.   

21 січня 2015 — 29 квітня 2016 — заступник міністра культури України В’ячеслава Кириленка.   

29 квітня 2016 — 26 лютого 2020 — заступник міністра культури України — керівник апарату (міністрами були Євген Нищук та Михайло Кулиняк).   

Липень 2020 — радник керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака.   

15 липня 2020 — перший заступник міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка.

новина доповнюється...

Джерело матеріала
loader
loader