В Україні почнуть перевіряти на коронавірус вдома: подробиці
В Україні почнуть перевіряти на коронавірус вдома: подробиці

В Україні почнуть перевіряти на коронавірус вдома: подробиці

У Міністерстві охорони здоров’я створять спеціальні бригади медичних працівників для проведення тестування на наявність коронавірусу вдома.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це під час брифінгу повідомив головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Loading...

За словами головного санітарного лікаря, спецбригада буде відбирати у хворих зразки для проведення досліджень у вірусологічній лабораторії.

“Наступним розпорядженням мені, як голові з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, дано доручення створити всім, при центральних районних лікарнях, мобільні бригади з водія та медпрацівників, щоб на виклики сімейного лікаря, екстреної медичної допомоги, ця бригада приїжджала додому до людей, у яких буде підозра на коронавірус, для забору зразків для проведення досліджень у вірусологічній лабораторії.

Це зменшить необхідність відвідувати або сімейного лікаря, або інший заклад охорони здоров’я, щоб здати аналіз”, – повідомив чиновник.

Головний санітарний лікар відзначив, що Міністерство охорони здоров’я найближчим часом повідомить контактні телефони для виклику спеціальних бригад.

Нагадуємо, в Києві знову зросло число заражених коронавірусом Covid-19.

В Україні одужали від коронавірусної інфекції Covid-19 4 пацієнта.

П’ятий чоловік двічі отримав негативний тест, але лікарі ще приймають рішення про його виписку.

Раніше НАРОДНА ПРАВДА повідомляла, станом на 10 ранку 27 березня в Україні вже 218 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, у країні також ще з лютого почався ріст захворювань гострими респіраторними інфекціями (ГРВІ) та пневмонією.

Теги за темою
Коронавірус епідемія коронавірусу Народна Правда
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader