/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F001bda8c4bbc4c10be5d58e778a02d31.jpg)
Корисно та оригінально: готуємо запечену вівсянку, від якої в захваті навіть дорослі
Запечена вівсянка стане для вас приємним відкриттям. Ягоди або фрукти можна обирати на власний смак, а стояти біля плити з нею не доведеться, розповідає 24 Канал.
Рецепт запеченої вівсянки
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 1
Інгредієнти:
– 180 грамів ягід або фруктів;
– 50 грамів вівсяних пластівців;
– 120 мілілітрів молока;
– 12 грамів меду;
– щіпка кориці;
– жменя горіхів.
Приготування:
Висипте вівсяні пластівці у жаростійку миску й залийте їх молоком.
Додайте до пластівців натерте або нарізане маленькими кубиками яблуко. Добре перемішайте масу.
Потім додайте у суміш мед, щіпку кориці та подрібнені волоські горіхи. Знову перемішайте до рівномірного розподілу інгредієнтів.
Поставте вівсяну запіканку в духовку, розігріту до 180 градусів, і випікайте приблизно 20 – 25 хвилин до рум’яної скоринки.
Смачного!
Смачно та ситно для всієї сімʼї: простий рецепт кабачкових млинців.

