Встигла закохати в себе ще у ​​шкільних їдальнях: ідеальна підлива до тюфтельок за 10 хвилин
Встигла закохати в себе ще у ​​шкільних їдальнях: ідеальна підлива до тюфтельок за 10 хвилин

Встигла закохати в себе ще у ​​шкільних їдальнях: ідеальна підлива до тюфтельок за 10 хвилин

Зазвичай таке питання постає під час приготування тюфтельок. Пояснюють це зайвою витратою часу, але приготувати підливу можна всього за 10 хвилин, запевняє 24 Канал з посиланням на zhenskiy.

Як приготувати ідеальну підливу до тюфтельок

  • Час: 10 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 4 столові ложки борошна;
– 40 грамів вершкового масла;
– 4 столові ложки рослинної олії;
– 2 – 3 столові ложки томатної пасти;
– 3 – 4 склянки бульйону;
– спеції – на смак.

Приготування:

  1. Спочатку прогрійте сковорідку без олії. Потім прожарте борошно.
  2. Тим часом на водяній бані розтопіть вершкове масло.
  3. Коли борошно за кольором нагадуватиме каву, введіть розтоплене вершкове масло та олію. Соус важливо помішувати, щоб не з'явилися грудочки.
  4. Далі додайте томатну пасту і знову перемішайте. Влийте бульйон, додайте за бажанням прянощі та сіль.
  5. Готуйте підливу близько 8 хвилин. Коли вона стане необхідної консистенції, можна вимикати плиту і поєднувати її з м'ясними кульками.

Смачного!

Теж смакота: ароматні курячі стегенця в медовій глазурі.

Источник материала
loader
loader