![Хрумка та золотава цвітна капуста в клярі: смачний рецепт у духовці](https://thumbor.my.ua/a1VC7JPbmxfPrjmhIU0sUOithT4=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F7966dfb802556086429f34d21e06dc35.jpg)
Хрумка та золотава цвітна капуста в клярі: смачний рецепт у духовці
Запекти овоч в духовці дуже легко – впорається навіть новачок. Як приготувати цвітну капусту в клярі, розповідає 24 Канал з посиланням на Файна кухня.
Цвітна капуста в клярі у духовці
- Час: 40 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 1 цвітна капуста;
– 2 – 3 яйця;
– 100 грамів борошна;
– 50 мілілітрів молока або води;
– панірувальні сухарі;
– сіль, перець, улюблені спеції – до смаку;
– оливкова олія для змащування.
Приготування:
- Вимийте капусту під проточною водою, розберіть на суцвіття однакового розміру.
- В окремій мисці збийте яйця, додайте молоко або воду, поступово підсипайте борошно. Ретельно перемішайте. Додайте сіль, перець та улюблені спеції.
- Кожне суцвіття занурте в кляр, а потім, за бажанням, обваляйте в панірувальних сухарях для створення хрусткої скоринки.
- Викладіть підготовлені шматочки на застелене пергаментом деко, злегка змащене оливковою олією. Поставте у розігріту до 200 градусів духовку на 25 – 30 хвилин.
- Посередині процесу переверніть шматочки, щоб вони рівномірно запікалися. Готова запечена цвітна капуста повинна мати золотисту скоринку і бути м'якою всередині.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте ніжні курячі котлетки з лимоном за рецептом Пави.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)