"Випічка зайнятої мами": лінивий яблучний пиріг на сковороді без міксера та духовки
"Випічка зайнятої мами": лінивий яблучний пиріг на сковороді без міксера та духовки

"Випічка зайнятої мами": лінивий яблучний пиріг на сковороді без міксера та духовки

Простішого рецепта яблучного пирога просто не існує. Якщо ви хочете потішити рідних чимось смачненьким, а багато часу та сил немає, то ця опція стане ідеальним вибором. 24 Канал пропонує в цьому переконатися з рецептом порталу "Смачненьке".

Рецепт "лінивого" яблучного пирога

  • Час:
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 2 яйця;
– 4 столові ложки цукру;
– дрібка солі;
– 3 столові ложки сметани;
– 2 столові ложки олії;
– 160 грамів борошна;
– 10 грамів розпушувача;
– 400 грамів яблук;
– 10 грамів вершкового масла.

Приготування:

  1. Яйця збиваємо з цукром та сіллю.
  2. Додаємо в суміш сметану та олію, добре перемішуємо.
  3. Борошно з'єднуємо з розпушувачем і просіюємо в суміш, перемішуємо до утворення густого тіста.
  4. Яблука дрібно нарізаємо та додаємо у тісто.
  5. Сковорідку змащуємо вершковим маслом.
  6. На маленькому вогні випікаємо під кришкою 20 – 25 хвилин. Конденсат з кришки протираємо.
  7. Перевертаємо пиріг за допомогою тарілки і готуємо ще 10 хвилин.
  8. Перед подачею можна посипати пиріг цукровою пудрою.

Смачного!

Як Ferrero Rocher: оригінальний десерт, який можна легко приготувати вдома.

Источник материала
loader
loader